Conduksen kuukausitiedote 12/2018

46384925_2048893328500235_1771466223377186816_o

 

Conduksen vuoden 2019 hallitus on valittu!

Marraskuun puolivälissä pidettiin yhdistyksen syyskokous, jossa hyväksyttiin esimerkiksi alustava toimintasuunnitelma ja alustava talousarvio vuodelle 2019. Lisäksi kokouksessa valittiin hallitus vuodelle 2019.

Puheenjohtajaksi kaudelle 2019 valittiin Wilson Nuckols. 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Ella Rönkkö ja 2. varapuheenjohtajaksi Eeva Hastell. Sihteeriksi valittiin Suvi Kanerva ja taloudenhoitajaksi valittiin Saara Tahvanainen. Lisäksi hallitukseen valittiin Salla Kuva, Robert Miettunen, Anna Majava, Tiia Pussinen, Katariina Mustonen, Tea Laine, Laura Purhonen, Venla Järvensivu ja Nina Riski.

Lisäksi tilikaudelle 2019 valittiin toiminnantarkastajiksi Samuli De Pascale (varalla Minja Lahdelma) ja Olli Savisaari (varalla Viivi Piira).

Condus on siis todella hyvissä käsissä ensi vuonnakin, onneksi olkoon vielä kaikille valituille! ❤

 


 

Päätapahtumat

 

46213688_2046390012083900_39199114243604480_n

6.12. Conduksen kanssa itsenäisyyspäivän juhlakulkueeseen

Pääkaupunkiseudun opiskelijat juhlivat Suomen itsenäisyyttä opiskelijoiden itsenäisyyspäivän juhlakulkueessa 6.12. Myös Condus osallistuu juhlakulkueeseen ja haluaa kutsua kaikki conduslaiset mukaan tähän yhteisölliseen ja lämminhenkiseen tapahtumaan! Tapahtuma on kaikille avoin, eli ystävät ja perhe ovat myös lämpimästi tervetulleita mukaan!

Facebook

 


 

Muut tapahtumat


Comstart!-improt

Comstart! on Conduksen improvisaatiokerho, joka järjestää improvisaatioharjoituksia koko syksyn. Comstart! voi toimia ponnahduslautanasi Käyttiksen speksiin, joten mikäli haaveilet näytteleväsi speksissä, tule treenaamaan Comstart!:n kanssa!

05/12/2018 16:00 – 18:00 Aurora, draama 706

19/12/2018 16:00 – 18:00 Aurora, draama 706

 


 

Tulevat hallituksen ja toimikuntien kokoukset

Hallituksen kokoukset:

12.12. klo 16:00 @ Gustavus Rex

Toimikuntien kokoukset:

Opintotoimikunnan kokous 10.12. klo 18:00 @ Gustavus Rex (pizzasitsit)

 


 

Opintoasiat

 

HYY:n edustajistovaalit ovat ohi – Kasvatustieteellisestä huikea määrä edustajistoon!

Marraskuun alussa oli HYY:n edustajiston vaalit, johon moni kasvatustieteellisen tiedekunnan opiskelija myös osallistui. Heistä merkittävä määrä pääsy varsinaisille tai varaedustaja paikoille! Onnea hienosta vaalityöstä kaikille mukana olleille! Tulokset voit lukea täältä:
http://vaalitulos.hyy.fi/2018/

Yliopiston tilakysymykset – Auroran tulevaisuus?

Yliopisto on linjannut, että tiloista on leikattava. Tiedekuntakokouksessa maanantaina 26.11. kerrottiin että Siltavuorenpenger 10 eli Aurorasta mahdollisesti tullaan luopumaan ja rakennuksessa olevat erikoistilat siirretään muihin Siltavuorenpenkereen tiloihin Minervaan ja Psychologicumiin. Kyse on tällä hetkellä suunnitelmasta, mitä Helsingin yliopiston hallitus ei vielä ole hyväksynyt, eli muutoksia voi vielä tulla.

Tilamuutoksia esitellessä nousi esille myös Conddoorista, eli Conduksen hallinnoimasta opiskelijoiden hengailu- ja kokoustamistilasta luopuminen mahdollisten uusien teknisten työtilojen takia. Asia on otettu huomioon ja opiskelijoille sekä järjestötoimijoille tulisi korvaava tila. Tiedekuntia ja muita yksiköitä (henkilökunta ja opiskelijat) osallistetaan tapahtuvaan prosessiin ja kasvatustieteelliseen tiedekuntaan luodaan tilatoimikunta, johon avataan opiskelijaedustajahaku. Tilatoimikunnassa on mahdollista ajaa opiskelijoiden asiaa tiloihin liittyen prosessin aikana.

Haun löydät täältä.

Opetussuunnitelmauudistus 2020-2023 suunnittelutyö siirtyy vuoden alkuun – Ensi vuonna tapahtuu merkittävää vaikuttamistyötä edunvalvonnan puitteissa

Myös Apupyöränä tunnettu opetussuunnitelmauudistus pyrkii korjaamaan Iso Pyörän tekemät virheet. Suunnittelutyö tähän uudistukseen alkaa vuoden alussa, eli kannattaa olla valppaana ja olla valmiina vaikuttamaan, esimerkiksi olemalla yhteydessä ainejärjestösi edunvalvontaan voit parhaiten vaikuttaa kyseiseen prosessiin!

 


 

Tiedekunnan terveiset


Oletko valmistumassa? Muistathan tarkistaa opintosi ja pyytää opintojen koontia ajoissa!

Lisätietoa opintojen koonnista ja valmistumisesta löydät Opiskelijan ohjeista. Muistathan valita sivun ylälaidan valikosta oman koulutusohjelmasi ja opintosuuntasi, jotta tiedot näkyvät oikein.

Valmistuneiden juhlaa vietetään 18.12. klo 17.30-19.30 yliopiston isossa juhlasalissa (os. Unioninkatu 34) Juhlaan ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/93293/lomake.html

Ilmoittautua voi 1.11.–9.12.2018 välisenä aikana. Tervetuloa!

 Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Condus ry toivottaa kaikille jäsenjärjestöjensä jäsenille ja muille Conduksen ystäville oikein rentouttavaa ja ihanaa joulun aikaa, onnellista uutta vuotta sekä ansaittua lomaa!

 

christmas-2310176_1920