Hae hallitukseen!

Tule mukaan tekemään sinua kiinnostavia tapahtumia ja vaikuttamaan tiedekunnan asioihin yhdessä koko hallituksen kanssa!

Miten pääsen mukaan Conduksen hallituksen toimintaan?

Kinnostaisiko sinua päästä järjestämään tapahtumia koko tiedekunnalle? Haluaisitko päästä vaikuttamaan kasvatustieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden arkeen ja opintoihin?

Hakeudu Conduksen hallitukseen yhdistyksen syyskokouksessa, joka yleensä järjestetään marraskuussa. Voit ilmoittaa halukkuutesi liittyä mukaan syyskokouksessa tai lähettää etukäteen hakemuksen, joka luetaan ja käsitellään kokouksessa. Hakemuksessa esittelet itsesi ja miksi haluat mukaan hallitustoimintaan. Mitään aikaisempaa kokemusta järjestötoiminnasta et tarvitse!Yhdistyksen jäsenjärjestöt lähettävät äänioikeutetut edustajat yhdistyksen kokoukseen äänestämään uusista hallituksen jäsenistä. Hallituksen jäsenen toimikausi on yksi kalenterivuosi. Keväisin järjestettävässä kevätkokouksessa on myös mahdollista hakea hallitukseen, mikäli on etukäteen ilmoittanut halukkuudestaan.

Lähetä lyhyt avoin toimihenkilöhakemus osoitteeseen hallitus[at]condus.fi Mitään aikaisempaa kokemusta hallitustoiminnasta et tarvitse, vaan riittää, että hakemuksessa esittelet itsesi ja miksi haluat mukaan hallitustoimintaan. Toimihenkilönä sinulla ei ole samanlaista hallitusvastuuta kuin varsinaisilla hallituksen jäsenillä, mutta esimerkiksi äänestystilanteissa sinulla ei välttämättä ole äänioikeutta hallituksen kokouksissa. Käytännön toiminnassa ei ole juurikaan eroa, oletko Conduksen hallituksessa vai oletko toimihenkilö, pääset tekemään yhtälailla järjestötoimintaa huikeassa seurassa!