Sinustako Conduksen 15. juhlavuoden vuosijuhlavastaava?

 

 

FI / SVE

Sinustako Conduksen 15. juhlavuoden vuosijuhlavastaava?

Condus ry on täyttämässä ensi vuonna jo 15 vuotta! Ikääntymistä juhlistetaan jälleen vuosijuhlaviikolla, joka huipentuu upeaan vuosijuhlaan lauantaina 6.4.2019. Juhlien järjestämiseen tarvitsemme juuri sinun apuasi!

Condus hakee vuosijuhlavastaavaa suunnittelemaan ja koordinoimaan vuosijuhlaviikkoa sekä itse vuosijuhlia. Vuosijuhlavastaavaa ovat lupautuneet mentoroimaan/neuvomaan/kouluttamaan HYY 150 vuosijuhlamestarit Elina Nieminen ja Marika Tuominen. Yksin ei myöskään tarvitse hääriä, vaan mukaan värvätään rautainen vuosijuhlatiimi ja auttamassa mukana on myös Conduksen hallitus. Valitsemamme vuosijuhlamestari pääsee aloittamaan työnsä hetimmiten, sillä esimerkiksi juhlapaikka on hyvä varata hyvissä ajoin.

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hallitus[a]condus.fi. Hakuaikaa on 8.10. asti. Jos tiedossasi on kaveri, jonka kanssa muodostaisitte timanttisen duon, voitte laittaa hakemuksen myös yhdessä. Kerro hakemuksessasi ainakin onko sinulla kokemusta tapahtumien (esimerkiksi häiden, vuosijuhlien tai sitsien) järjestämisestä, onko sinulla kokemusta järjestötoiminnasta tai työelämän koordinointitehtävistä sekä sitoutuneisuudestasi tehtävään.

Jos kiinnostuksen lisäksi heräsi kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä myös tämän vuoden vastaaviin osoitteeseen vuosijuhlat[a]condus.fi.

På svenska:

Condus 15. jubileumsårs årfestmarskalk, kan det vara du?

Condus ry fyller 15 år nästa år och det kommer att firas med en enastående årsfestvecka, som kulmineras med en fantastisk årsfest lördagen 6.4.2019. För att ordna allt detta, behöver vi din hjälp!

Condus söker en eller flera årsfestmarskalker för att planera och koordinera årsfestveckan samt själva årsfesten. Årsfestmarskalken(erna) har lovats få mentorering av HUS 150 årsfestmarskalkerna Elina Nieminen och Marika Tuominen. Med dig kommer du ha Condus styrelse samt ett årsfestteam. Den utvalda årsfestmarskalken får påbörja sitt arbete genast med att hitta ett ställe för årsfesten.

I fall vi fångade ditt intresse, skicka en kort öppen ansökan till adressen hallitus[a]condus.fi. Man kan söka ända till 8.10. I fall du har en kompis du fungerar bra med i ett team, kan ni söka tillsammans. Berätta i din ansökan i alla fall om du har erfarenhet med att ordna evenemang (t.ex. bröllop, årsfester eller sitser), har du erfarenhet inom föreningsverksamhet eller andra koordineringsuppgifter samt motivation för uppgiften.

I fall du har frågor, kan du nå detta års årsfestmarskalker via adressen vuosijuhlat[a]condus.fi.