Tietosuojatoimet Condus ry:ssä

Tietosuojatoimet Condus ry:ssä

EU:n yleistä tietoturva-asetusta (GDPR) sovelletaan 25.5.2018 lähtien. Condus ry on muuttanut henkilötietojenkäsittelyn asetuksen mukaiseksi ja luonut rekisteriselosteet sekä tietosuojapolitiikan linjaukset. Condus ry:ltä löytyy kolme henkilörekisteriä: järjestönauharekisteri sekä kulkuluparekisteri ja rauta-avainrekisteri (Gustavus Rexille). Myös tapahtumien yhteydessä voidaan kerätä henkilötietoja osallistujilta tapahtuman järjestämisen mahdollistamiseksi esimerkiksi koulutuksia tai akateemisia pöytäjuhlia varten.

Uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti rekisteröidyt voivat pyytää organisaatioilta tietoja omista henkilötiedoistaan ja niiden käytöstä. Lisäksi heillä on oikeus siirtää ja poistaa omia tietojaan sekä vastustaa tietojensa käsittelyä.

Condus ry:n tietosuojapolitiikka sekä tietosuojaselosteet rekistereistä löytyvät Conduksen nettisivujen Tietoturva-osiosta. Otathan hetken tutustuaksesi dokumentteihin.

Condus ry:n tietosuojavastaavana toimii hallituksen sihteeri Sanni Palomäki. Häneltä voi tarvittaessa pyytää lisätietoa tietosuoja-asioissa ottamalla kirjallisesti yhteyttä sihteeri[a]condus.fi osoitteeseen.

Toivotamme kaikille mitä mukavinta kesää, nähdään taas syksyllä!

Toivottaa,

Condus ry:n hallitus