Conduksen kuukausitiedote 4/2018

heart-attack-3177360_1920

 Keinoja arjen hyvinvointiin – SOOLin ja Conduksen arjen hyvinvoinnin ABC

Tiistaina 17.4. Minerva-torilla vietetään opettavainen ja antoisa koulutusilta! SOOL & Condus yhdistävät voimansa ja toteuttavat koulutuksen teemalla arjen hyvinvoinnin ABC. Tapahtumaan tulossa puhumaan Suomen Punainen Risti, Nyyti ry ja Susanna Jokimies. Ilmoittautuminen on auki, ja pääset sinne tästä linkistä.
Facebook-tapahtuma


Tulevat tapahtumat

cheers-839865_1920

Pussikalja-appro Kompleksin kanssa 23.4.

Condus on lähtenyt Kompleksin mukaan järjestämään jo Vappuviikon perinteeksi nousseita Pussikalja-approja. Tule siis aloittamaan vappuviikko  rennossa hengessä yhdessä kanssaopiskelijoiden seurassa! Lisätietoa tulossa pian.

WhatsApp Image 2018-04-11 at 17.38.27

Merkkimarkkinat 26.4.

Vappu, opiskelijoiden lempitapahtuma, häämöttää jo näköpiirissä! Merkkimarkkinoilta löydät Conduksen jäsenjärjestöjen pöydät ja voit hankkia parhaimmat haalarimerkit haalareitasi koristamaan. Merkkimarkkinat Minervan K1-kerroksessa ti 26.4. klo 10-14.
Facebook

Vappureha 2018 kansikuva pixlr

Vappureha 30.4. (TÄYNNÄ)

Limes, Matlu, Condus, Kannunvalajat ja Biosfääri järjestävät tänäkin vuonna koko kevään kuumimmat poikkitieteelliset bileet! Vedä siis haalarit jalkaan, sido hihat vyötärölle, laita ylioppilaslakki päähän ja tule viettämään unohtumaton Vappu vuosimallia 2018!
Facebook


Restaurant_ships_on_the_river_Aura_in_Turku 1

Conduksen kanssa AATUun 16.5.

Kun ollaan selvitty Vapusta ja kouluhommat alkavat olla takana päin, mikä olisikaan parempi tapa rentoutua kuin lähteä Conduksen kanssa AATUun. Vedä siis kapteenin hattusi päähän ja tule Conduksen mukana Turkuun valtaamaan Aurojoen laivat! Lisätietoja tulee huhtikuun aikana.
Facebook


 Muut tapahtumat

23.4. Vappu-Hoplop (TÄYNNÄ)

27.4. Allas Sea Pool with Condus International Committee

1.5. Vappu

24.5. HYY & Suursitsit 2018


Tulevat hallituksen kokoukset ja toimikuntien kokoukset

Hallituksen kokoukset:

3.5. klo 17 @Gustavus Rex

Toimikuntien kokoukset:

16.4. klo 17 Opintotoimikunnan tapaaminen @ Conddoori


Työelämä- ja yhdenvertaisuusvastaavan paikat vielä auki!

Hae työelämävastaavaksi!

Opiskeluaika on ihanaa ja ikimuistoista, mutta joskus on hyvä suunnata katseita myös tulevaan. Kasvatustieteilijöillä on mahdollisuuksia suuntautua monenmoisiin työtehtäviin aina asiantuntijasta opettajaan, mutta mitä kaikkea siihen väliin voikaan mahtua? Jos haluat tulla selvittämään asiaa yhdessä Conduksen kanssa ja jakaa tietojasi erilaisten työelämätapahtumien muodossa, niin lähde mukaan työelämävastaavaksi! Työt odottaa meitä kaikkia lopulta, joten miksei niitä odotellessa järjestäisi vaikka cv-työpajoja ja oppisi työelämässäkin hyödyllisiä taitoja järjestötyön parissa.

Hae yhdenvertaisuusvastaavaksi!

Haluaisitko tehdä Conduksen toiminnasta entistä saavutettavampaa, turvallisempaa ja kaikille mukavampaa? Onko kaikkien viihtyvyys sinulle sydäntä lähellä? Yhdenvertaisuusnäkökulma on tärkeä niin tapahtumien suunnittelussa kuin viestinnässäkin – Condus haluaa, että kaikilla on aito mahdollisuus osallistua toimintaan ja saada äänensä kuuluviin. Yhdenvertaisuustoiminta Conduksessa kerää myös jäsenjärjestöjen yhdenvertaisuusvastaavat sekä näistä asioista kiinnostuneet omaan toimikuntaansa, yhdenvertaisuustoimikuntaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: hallitus[a]condus.fi.


Liikunta-appro UP!pro 2018 tulossa – seuraa meitä somessa!

Liikunta-appro UP!pro valloittaa jälleen Helsingin liikuntakeskukset, treenitilat, puistot ja kadut syyskuussa! UP!pro järjestetään poikkitieteellisen työryhmän voimin keskiviikkona 12.9. ja tämän syksyn hauskimman opiskelijatapahtuman suunnitelmat ovat jo kovassa vauhdissa. Seuraa UP!proa Facebookissa sekä Instagramissa @uppro_yhdessaylos, ja pääset näkemään kulissien taakse!


Tiedekunnan terveiset

Opintoneuvonnassa on otettu käyttöön ajanvarausjärjestelmä

Opintoneuvonnassa otettu käyttöön ajanvarausjärjestelmä. Opiskelija voi varata henkilökohtaisen ajan opintoneuvontaan. Jos tuntuu, että asiasi vaatii perusteellisempaa paneutumista, voit varata vastaanottoajan Opiskelijapalveluiden ajanvarausjärjestelmän kautta. Kirjoitathan ajanvarauksen yhteydessä viesti-kenttään mahdollisimman tarkasti mitä asiasi koskee, jotta pystymme perehtymään asiaasi etukäteen! Tutustu ajanvarausjärjestelmään tästä.


Hyvää kevään jatkoa ja kesää!

Condus ry toivottaa kevään viimeisen kuukausitiedotteen myötä kaikille aurinkoista kevättä ja rentouttavaa kesää! Seuraava kuukausitiedote ilmestyy taas syksyn alussa.

 

beautiful-bird-bloom-268496