Conduksen kuukausitiedote 11/2016

Tämä on Conduksen kuukausitiedote, joka julkaistaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Detta är Condus månadsbrev som publiceras på finska, svenska och engelska.
This is a monthly newsletter of Condus published in Finnish, Swedish and English.

Seuraa Condusta sosiaalisessa mediassa: @condusry
FacebookInstagram & Twitter.

Tiedote sisältää:

  1. Tulevat tapahtumat
  2. Conduksen hallituksen tulevat kokoukset
  3. Toimikuntien tulevat kokoukset
  4. Tule mukaan kv-sitsitiimiin

1. TULEVAT TAPAHTUMAT

10.11. MERKKIMARKKINAT

Jäikö Conduksen upouusi Rex-merkki hankkimatta? Puuttuuko laulukirja sitsejä varten? Tahtoisitko katsastaa muidenkin käyttiksen järjestöjen mahtavat haalarimerkit!? Mikäli vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, nyt on tilaisuutesi saapunut! Condus järjestää merkkimarkkinat torstaina 10.11. Minervan K1-kerroksessa klo 10-14. Tervetuloa!

fa-facebook-square1

10.11. YYA-ILTA

Ihmisiä, järjestöjä ja uusia ajatuksia. Ruokaa, juomaa, hyvää seuraa ja musiikkia. Ystävyyttä, yhteistyötä ja avunantoa. Yli järjestörajojen.

Conduksen järjestämä YYA-ilta tarjoaa Sulle näitä kaikkia! Condus toivottaa kaikki opiskelija- ja järjestötoiminnasta kiinnostuneet käyttisläiset viettämään iltaa toiseen kotiimme Gustavus Rexiin to 10.11. klo 18 alkaen. Tule yksin, kaksin tai ota mukaasi vaikka koko kaveriporukka! Olet sitten fuksi tai vanha, pääasia on, että saavut paikalle 🙂 nähdään Rexillä!

fa-facebook-square1

14.11. CONDUKSEN SYYSSITSIT – TÄYNNÄ

Yeehaw! Tervetuloa Conduksen 200 hengen suursitseille Agroksenmäen holvikellariin. Tällä kertaa sukellamme suureen ja mahtavaan Amerikkaan! Päästä siis jenkkihulluutesi valloilleen ja pohdi, mitä USA tuo sinulle mieleen. Ehkä Hollywoodin tähdet, urheiluliigat tai käynnissä olevat presidentinvaalit?! You name it!

fa-facebook-square1

17.11. YHDENVERTAISUUSPÄIVÄ

Yhdenvertaisuuspäivän suunnittelu on täydessä vauhdissa! Päivän päivämäärä on muuttunut, uusi päivä on torstai 17.11. Tapahtumapaikkana on Minerva-tori, kello 10-14. Päivän teemana on Sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuus. Tapahtumassa kuullaan sykähdyttäviä luentoja sekä jaetaan ajankohtaista tietoa eri järjestöjen pitämillä ständeillä. Tervetuloa!

fa-facebook-square1

26.11. CONDUKSEN ETKOT HYYN SYNTTÄREILLE

HYY täyttää 148 vuotta, joten on aika juhlaan! HYYn synttäreitä vietetään 26.11. ja Condus järjestää kunnon etkot, tottakai! Lisäinfoa synttäreiden lipunmyynnistä ja etkoista on tulossa pian, joten pysyhän kuulolla.  

1.12. VAATTEIDEN VAIHTOA CONDDOORISSA JA DOKKARI-ILTA

Oletko kyllästynyt vanhoihin vaatteisiisi? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä niistä eroon Conduksen ympäristötoimikunnan järjestämässä vaatteidenvaihtotapahtumassa! Tuo vanhat mutta edelleen käyttökelpoiset vaatteesi Conddooriin ja tule tutkimaan, jos jonkun toisen turhake osoittautukin aarteeksi! Vaatteiden vaihdon jälkeen kokoonnumme kello 18 Gustavus Rexille katsomaan ympäristöaiheista dokumenttia.

5.12. CONDUKSEN PIKKUJOULUT

Hei käyttistontut, jouluhan on jo oven takana! Kaiva siis punainen lakkisi esille ja marssi kohti Gustavus Rexiä maanantaina 5.12. Luvassa on koko käyttiksen yhdistävät pikkujoulubileet, joista ei hauskanpito, jouluiset naposteltavat ja yllärilahjat puutu! Pysykää kuulolla, arvon tonttuilijat, lisää infoa tulossa pian.


2. CONDUKSEN HALLITUKSEN TULEVAT KOKOUKSET

Conduksen kokouksiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet käyttisläiset!

Syksyn 2016 kaikki kokoukset pidetään Domus Gaudiumin tiloissa Gustavus Rexissä osoitteessa Leppäsuonkatu 11.

Ke 9.11. klo 17
To 8.12. klo 17

Yhdistyksen kokous:
To 24.11. klo 18

Yhdistyksen kokouksessa vahvistetaan tulevan vuoden budjetti, valitaan uusi hallitus ja hyväksytään toimintasuunnitelma sekä menneen vuoden toimintakertomus. Mikäli Conduksen toiminta kiinnostaa, kannattaa merkitä päivämäärä jo kalenteriin!


3. TOIMIKUNTIEN TULEVAT KOKOUKSET

Toimikuntien kokouksiin ovat tervetulleita ainejärjestöjen vastaavat, sekä kaikki toiminnasta kiinnostuneet käyttisläiset!

3.11. Yhdenvertaisuustoimikunnan kokous klo 17 Conddoorissa (Siltavuorenpenger 5A, K2-kerros)

28.11. Opintotoimikunnan kokous klo 14 Conddoorissa (Siltavuorenpenger 5A, K2-kerros)


4. TULE MUKAAN KV-SITSITIIMIIN

Kv-toimikunta järjestää sitsit vaihtareille sunnuntaina 20.11 Rexissä! Järjestäjät pääsevät myös itse mukaan sitsaamaan ja näyttämään mallia miten perinteiseen suomalaiseen opiskelijakulttuuriin kuuluvassa akateemisessa pöytäjuhlassa käyttäydytään. Jos haluat päästä ideoimaan ja toteuttamaan sitsejä sekä kokemaan millaiset ne ovat englannin kielellä ota yhteyttä international(at)condus.fi