Conduksen kuukausitiedote 9/2016

Tämä on Conduksen kuukausitiedote, joka julkaistaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Detta är Condus månadsbrev som publiceras på finska, svenska och engelska.
This is a monthly newsletter of Condus published in Finnish, Swedish and English.

Seuraa Condusta sosiaalisessa mediassa: @condusry
FacebookInstagram & Twitter.

Tiedote sisältää:

  1. Mikä on Condus?
  2. Tulevat tapahtumat
  3. Conduksen hallituksen tulevat kokoukset
  4. Toimikuntien tulevat kokoukset
  5. Liity TaComoon!

1. MIKÄ ON CONDUS?

Condus on käyttäytymistieteellisen tiedekunnan tiedekuntajärjestö, joka kokoaa yhteen kaikki käyttiksen opiskelijat. Conduksen jäseniä ovat kaikki tiedekuntamme ainejärjestöt, joten kuulumalla omaan järjestöösi kuulut siis myös Condukseen!

Condus järjestää tapahtumia koko tiedekunnan opiskelijoille ja jokavuotisia tapahtumia on muun muassa Fuksiaiset, Amazing Race, pikkujoulut, sitsit ja vuosijuhlat. Katso lisää tulevat tapahtumat -kohdasta!

Condus seuraa aktiivisesti ajankohtaisia opintoasioita ja tärkeä tehtävämme onkin valvoa opiskelijoiden etua tiedekunnassamme. Huolehdimme myös siitä, että opiskelijoiden ääni kuuluu tiedekunnan ja  yliopiston päätöksenteossa. Conduksen toimintaan on helppo osallistua, sillä toiminta on kaikille avointa. Lisää infoa löydät nettisivuiltamme ja ainejärjestösi sähköpostilistan kautta – käy myös tykkäämässä Conduksesta Facebookissa. Tervetuloa mukaan!

Tykkää Conduksesta Facebookissa ja seuraa Instagramissa sekä Twitterissä.


2. TULEVAT TAPAHTUMAT

14.9. CONDUKSEN JA KANNUNVALAJIEN LIIKUNTATAPAHTUMA UP!PRO

Syksyn megaspektaakkeli on täällä! Uusi lukuvuosi päräytetään käyntiin sykettä nostattavalla liikunta-approlla, jossa sinulla on mahdollisuus kokeilla toinen toistaan jännittävämpiä urheilulajeja mahtavalla porukalla. Katso lisää Facebookista!
fa-facebook-square1


15.9. CONDUKSEN FUKSIAISET

Syksyn yksi huikeimmista tapahtumista on pian täällä! Condus järjestää perinteiset, koko käyttäytymistieteellisen tiedekunnan yhteen kokoavat Fuksiaiset torstaina 15. syyskuuta. Tervetuloa mukaan keräämään fuksivuoden taatusti mieleenpainuvimpia muistoja! Tänä vuonna teema on MUSTA LAMMAS. Mitä teema tarkoittaa? Miten kasaan joukkueen? Missä jatkot? Nämä tiedot löytyvät Facebookista!
fa-facebook-square1


20.9. ISO PYÖRÄ -KESKUSTELUTILAISUUS OPISKELIJOILLE

Mitä minun oppiaineessani on sellaista, jota toivoisin säilyvän tulevaisuudessakin? Minkä taas toivoisin muuttuvan tai mitä voisimme yhdistää toisten oppiaineiden kanssa? Tule keskustelemaan koulutuksemme tulevaisuudesta yhdessä opintovastaavien ja muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa tiistaina 20.9. klo 18 kokoustila Rydmaniin (Kaivokatu 10A)! Tilaisuuden tarkoituksena on luoda yhteistä linjaa opiskelijoiden kesken, jota voimme ajaa eteenpäin Iso pyörä -työryhmissä. Lisätietoja Facebookissa!
fa-facebook-square1


21.9. FUKSIKAHVITUS

Mikä Condus? Miten pääsen toimintaan mukaan? Mitä Käyttiksessä tällä hetkellä tapahtuu? Tuu ottamaan selvää Conduksen fuksikahvitukseen Conddooriin keskiviikkona 21.9. klo 11-13! Ilmaista kahvia ja teetä tarjolla, sekä leivonnaisia pikkurahalla. Lämpimästi tervetuloa!

12.10. CONDUS AMAZING RACE

Kyllä! Se on täällä taas! Conduksen suosituin tapahtuma jatkaa voittokulkuaan tänäkin vuonna 120 joukkueen voimin. Kyseessä on Amazing Race tv-ohjelmaan pohjautuva kaupunkikisailu, jossa joukkueet suunnistavat rasteille annettujen vihjeiden perusteella. Kerää siis kaverit kasaan ja pysy kuulolla, tapahtuma tulossa pian facebookiin!


3. CONDUKSEN HALLITUKSEN TULEVAT KOKOUKSET

Conduksen kokouksiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet käyttisläiset!

Syksyn 2016 kaikki kokoukset pidetään Domus Gaudiumin tiloissa Gustavus Rexissä osoitteessa Leppäsuonkatu 11.

Ma 12.9. klo 18
To 6.10. klo 17
Ke 9.11. klo 17
To 24.11. yhdistyksen kokous klo 18
To 8.12. klo 17


4. TOIMIKUNTIEN TULEVAT KOKOUKSET

Toimikuntien kokouksiin ovat tervetulleita ainejärjestöjen vastaavat, sekä kaikki toiminnasta kiinnostuneet käyttisläiset!

9.9. klo 17 Yhdenvertaisuustoimikunnan kokous Conddoorissa
19.9. klo 14 Opintotoimikunnan kokous Conddoorissa
27.9. klo 17-19 TaComon kokous Conddoorissa


5. LIITY TACOMOON!

Mitä kummaa tapahtumien järjestäminen oikein vaatii? Haluatko kenties kurkistaa esiripun taakse? Rakastatko pientä näpertelyä tai suurten suunnitelmien tekoa? Ennen kaikkea: Oletko valmis liittymään huippujengiin, saamaan uusia ystäviä ja nauramaan vatsalihakset kipeiksi?! Mikä tahansa näistä tai monista muista vaihtoehdoista sinua kiinnostaakin, olet tervetullut liittymään TaComoon!

TaComon tehtävänä on Conduksen tapahtumien ideointi, suunnittelu ja toteutus. Järjestämme kaikille käyttisläisille yhteistä hauskanpitoa sitseistä liikuntatapahtumiin ja vuosijuhlista pikkujouluihin. Liittyminen on mahdollista kaikille käyttisläisille iästä tai alasta riippumatta. TaComon kautta jokainen halukas pääsee osallistumaan Conduksen toimintaan hauskalla tavalla ilman sitoutumista järjestövastuisiin! Tässä on oiva tapa tutustua käyttisläisiin yli ainerajojen, ja mukaan voi liittyä koska tahansa!

Tule rohkeasti mukaan toimintaamme liittymällä Facebook-ryhmäämme, liittyminen ei vielä sido sinua mihinkään. Jokainen toimii TaComossa oman jaksamisensa ja kiinnostuksensa rajoissa. 

TaComolaisten seuraava kokous syksyn uusista kujeista pidetään 27.9. klo 17-19 Conddoorissa, Siltavuorenpenger 5 A. Luvassa jutustelua ja ideointia pienen purtavan kera. Tervetuloa!

Halutessasi voit ottaa myös yhteyttä suoraan TaComon puheenjohtajaan Minna Pukkilaan (tapahtumat[a]condus.fi).

Nähdään kokouksessa!