Conduksen kuukausitiedote 3/2018

Conduksen 14. vuosijuhlat 7.4.2018

Condus 14 kk-tiedote oikea

Condus ry juhlistaa 14. ikävuottaan huhtikuussa! Vuosijuhlat ovat yksi yliopiston vanhimpia traditioita. Kyseessä on hieno akateeminen pöytäjuhla, jossa lauletaan lauluja, syödään hyvin ja juhlitaan vanhojen ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa. Juhlien jälkeen on vuorossa jatkot ja sunnuntai-aamuna maistuva silliaamiainen.

Juhlimme merkkipäivää 7.4.2018 Ravintola Kaartissa, osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 33. Toivotamme kaikki conduslaiset tervetulleeksi viettämään unohtumatonta iltaa kanssamme! Lisätietoa niin juhlista kuin vuosijuhlaviikostakin (2.4.-8.4.) tulee myöhemmin.

Juhlien Facebook-tapahtuma


 

Tulevat tapahtumat

 HippisitsittConduksen Hippisitsit 12.3. (TÄYNNÄ)
Perinteiset kevätsitsit ovat taas täällä! Maanantaina 12.3. pääsemme heittäytymään maailmanparantamisen, flower powerin ja värikkäiden kuteiden syleilyyn, kun Alina-sali muuntautuu suureksi hippikommuuniksi!
Lue lisää…

upproUP!pro – Yhdessä ylös -työryhmän perustamiskokous 7.3.

Syksyn vauhdikkain opiskelijatapahtuma, liikunta-appro UP!pro, ei tapahtuisi ilman huikeita suunnittelijoita ja tekijöitä!
Lue lisää…

 

Muut tapahtumat


 

Tulevat hallituksen kokoukset ja toimikuntien kokoukset

Hallituksen kokoukset:

  • 22.3. klo 17 @Gustavus Rex
  • 12.4. klo 17 @Gustavus Rex
  • 3.5. klo 17 @Gustavus Rex

Toimikuntien kokoukset:

Opintotoimikunnan tapaaminen 19.3. klo 18 @Conddoori
Facebook-tapahtumaMe halutaan sut mukaan Condukseen!

Condus hakee edelleen mahtavia tyyppejä erilaisiin tehtäviin. Mitään aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Tärkeintä on, että olet innostunut hakemastasi tehtävästä! Tule tekemään toiminnasta persoonallista, entistäkin parempaa ja just sun näköistä! Alla lisää tietoa avoinna olevista paikoista.

Työelämävastaavaksi?

Opiskeluaika on ihanaa ja ikimuistoista, mutta joskus on hyvä suunnata katseita myös tulevaan. Kasvatustieteilijöillä on mahdollisuuksia suuntautua monenmoisiin työtehtäviin aina asiantuntijasta opettajaan, mutta mitä kaikkea siihen väliin voikaan mahtua? Jos haluat tulla selvittämään asiaa yhdessä Conduksen kanssa ja jakaa tietojasi erilaisten työelämätapahtumien muodossa, niin lähde mukaan työelämävastaavaksi! Työt odottaa meitä kaikkia lopulta, joten miksei niitä odotellessa järjestäisi vaikka cv-työpajoja ja oppisi työelämässäkin hyödyllisiä taitoja järjestötyön parissa.

Yhdenvertaisuusvastaavaksi?

Haluaisitko tehdä Conduksen toiminnasta entistä saavutettavampaa, turvallisempaa ja kaikille mukavampaa? Onko kaikkien viihtyvyys sinulle sydäntä lähellä? Yhdenvertaisuusnäkökulma on tärkeä niin tapahtumien suunnittelussa kuin viestinnässäkin – Condus haluaa, että kaikilla on aito mahdollisuus osallistua toimintaan ja saada äänensä kuuluviin. Yhdenvertaisuustoiminta Conduksessa kerää myös jäsenjärjestöjen yhdenvertaisuusvastaavat sekä näistä asioista kiinnostuneet omaan toimikuntaansa, yhdenvertaisuustoimikuntaan.

Ympäristövastaavaksi?

Ympäristövastaavan päätoimena on järjestää ympäristötoimikunnan kokouksia, joissa pääsee suunnittelemaan omannäköistään toimintaa yhdessä samanmielisten ihmisten kanssa. Aikaisempina vuosina järjestettyjä ympäristötapahtumia ovat olleet esimerkiksi Kirppisappro ja Autoton penger. Toiminnan painopisteenä on Conduksen toiminnan muuttaminen entistä ympäristöystävällisempään suuntaan ja ympäristöasioista tiedottaminen jäsenille.

Comstart!-vastaavaksi?

Comstart! on Conduksen nukuksissa ollut improvisaatiokerho, joka järjestää avoimia improja kaikille conduslaisille. Comstart!-vastaavan ei tarvitse ohjata improja (ellei halua), vaan tulee varata tilat ja rekrytä vetäjät harjoituksille. Toimintaa saa viedä täysin oman maun mukaan eteenpäin, minkäänlaisia tulostavoitteita ei ole.

 

Kiinnostuitko jostakin tehtävästä? Ota yhteyttä, hallitus[a]condus.fi.


 

Opintoasiat

Condus otti yhdessä Kannunvalajien, TYT:n, Humanisticumin, Pykälän ja Codexin kanssa kantaa korkeakoulujen opiskelijavalintauudistukseen. Järjestöt halusivat nostaa esiin huoliaan liittyen valintauudistuksen pisteytysmalliin ja todistusvalintaan. Kannanoton tiimoilta Condus ja muut kannanottoon osallistuneet järjestöt vierailivat myös Opetus- ja kulttuuriministeriössä keskustelemassa opiskelijavalintauudistuksesta.

Kannanotto on luettavissa täällä.

 Tiedekunnan terveiset

 

Lisää hätäyhteystietosi WebOodiin!

Voit nyt lisätä ja ylläpitää hätäyhteystietojasi WebOodissa. Yliopisto kerää hätäyhteystietoja, jotta saamme mahdollisessa hätätilanteessa yhteyden opiskelijan lähiomaisiin!

https://guide.student.helsinki.fi/fi/uutiset/lisaa-hatayhteystietosi-weboodiin

 

Joustavan opinto-oikeuden (JOO) haku syyslukukaudelle alkanut

Joustava opinto-oikeus eli JOO-oikeus tarjoaa perus- ja jatkotutkinto-opiskelijoille mahdollisuuden hakea opinto-oikeutta toiseen yliopistoon; esimerkiksi valinnaisen opintokokonaisuuden tai yksittäisten opintojaksojen suorittamista varten.

Hakuaika syyslukukaudella suoritettaviin opintoihin on 1.3.–3.4.2018.

https://guide.student.helsinki.fi/fi/uutiset/joustavan-opinto-oikeuden-joo-haku-syyslukukaudelle-2018-alkaa-132018