Conduksen kuukausitiedote 10/2016

Tämä on Conduksen kuukausitiedote, joka julkaistaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Detta är Condus månadsbrev som publiceras på finska, svenska och engelska.
This is a monthly newsletter of Condus published in Finnish, Swedish and English.

Seuraa Condusta sosiaalisessa mediassa: @condusry
FacebookInstagram & Twitter.

Tiedote sisältää:

  1. Tulevat tapahtumat
  2. Conduksen hallituksen tulevat kokoukset
  3. Toimikuntien tulevat kokoukset
  4. Edunvalvonnan linkkilista
  5. Fuksikuvakilpailu
  6. Conduksen yhdenvertaisuuspäivä

1. TULEVAT TAPAHTUMAT

12.10. CONDUS AMAZING RACE

Kyllä! Amazing Race on taas täällä ja on aika kisata siitä kuka on nopein, fiksuin ja filmaattisin. 4-6 henkilön joukkueissa kisattava rastiseikkailu haastaa kaikki käyttisläiset testaamaan aivonystyröitään ja tietämystään Helsingistä. Ilmoittautuminen tapahtuu e-lomakkeella 30.9. klo 12 alkaen ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et kuitenkaan halunnut tai mahtunut kisaamaan, mutta tahtoisit päästä osaksi tapahtumaa, olet enemmän kuin tervetullut pitämään rastia tai toimimaan taustajoukoissa. Ota siis rohkeasti yhteyttä tapahtumavastaaviin osoitteeseen tapahtumat[a]condus.fi ja kysy miten juuri sinä voit päästä osaksi vuoden kutkuttavinta tapahtumaa.

fa-facebook-square1

10.11. Merkkimarkkinat

Onko haalareissa vielä tilaa? Menikö avajaiskarnevaalit hienojen merkkien ihmettelyyn ja jäi harmittamaan kun jokin merkki jäi ostamatta? Mites se laulukirja?

Ei hätää, sillä Condus ja käyttiksen ihanat ainejärjestöt järjestävät merkkimarkkinat, jossa pääset shoppailemaan haalareihisi täytettä ja tukemaan ainejärjestöjä. Conduksen pisteeltä voit ostaa myös laulukirjan 8€ hintaan, jotta laulu raikaa ja mahtavimmat muistot ihanista tapahtumista tallentuu laulukirjan syövereihin. Nähdään siellä!

14.11. Conduksen syyssitsit

Viime vuonna pelleiltiin sirkuksessa, ken tietää mihin tänä vuonna päädytään. Conduksen syyssitsit aka suursitsit aka 200 henkilön istuva pöytäjuhla ruokineen, juomineen ja lauluineen saapuu marraskuussa. Tarkempaa tietoa myöhemmin Conduksen facebookissa ja sähköpostin kautta, stay tuned!

17.11. Yhdenvertaisuuspäivä

Koko käyttikselle tarkoitettu yhdenvertaisuuspäivä tulee taas! Lisää tietoa päivän sisällöstä tulossa myöhemmin, merkkaa päivä kalenteriisi ja pysy kuulolla!


2. CONDUKSEN HALLITUKSEN TULEVAT KOKOUKSET

Conduksen kokouksiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet käyttisläiset!

Syksyn 2016 kaikki kokoukset pidetään Domus Gaudiumin tiloissa Gustavus Rexissä osoitteessa Leppäsuonkatu 11.

To 6.10. klo 17
Ke 9.11. klo 17
To 8.12. klo 17

Yhdistyksen kokous:
To 24.11. klo 18

Yhdistyksen kokouksessa vahvistetaan tulevan vuoden budjetti, valitaan uusi hallitus ja hyväksytään toimintasuunnitelma sekä menneen vuoden toimintakertomus. Mikäli Conduksen toiminta kiinnostaa, kannattaa merkitä päivämäärä jo kalenteriin!


3. TOIMIKUNTIEN TULEVAT KOKOUKSET

Toimikuntien kokouksiin ovat tervetulleita ainejärjestöjen vastaavat, sekä kaikki toiminnasta kiinnostuneet käyttisläiset!

3.10. Opintotoimikunnan kokous Conddoorissa klo 14:00
4.10. Kansainvälisyystoimikunnan kokous Conddoorissa klo klo 15:00
10.10. Yhdenvertaisuustoimikunnan kokous Conddoorissa klo 15:00
13.10. Ympäristötoimikunnan kokous Conddoorissa klo 15:00


4. EDUNVALVONNAN LINKKILISTA

Oletko joskus etsinyt epätoivoisesti jotain tiettyä tietoa Flammasta tai yliopiston sivuilta, mutta kaikesta vaivasta huolimatta et ole löytänyt sitä? Ei huolta, niin mekin. Flamman hakutoiminto ei käytännössä toimi, ja muutenkin tieto on Flammassa organisoitu melko epäintuitiivisesti. Päätimme korjata asian, ja kokosimme mielestämme olennaisimmat ja tärkeimmät Flammasta ja muualta internetin syövereistä löytyvät sisällöt yhdelle linkkilistalle. Tämä kannattaa tallentaa omiin kirjanmerkkeihin, niin Flammaan turhautumisen määrä vähenee heti kertaheitolla!

Linkkilistaan!

Jos listalta mielestäsi puuttuu vielä jotain oleellista, voit laittaa siitä meilin osoitteeseen edunvalvonta[a]condus.fi, niin korjataan asia!


5. FUKSIKUVAKILPAILU

Vielä on aikaa osallistua Conduksen fuksikuvakilpailuun! Lisää kuva instagramiin hastagilla #condusfuksi16. Palkitsemme parhaan kuvan kokoelmalla Conduksen mahtavia haalarimerkkejä! Voittaja saa siis parhaan fuksikuvan nappaamisen tittelin lisäksi täytettä haalareihinsa täysin ilmaiseksi. Jos et vielä ole osallistunut kilpailuun tee se 14.10 mennessä!


6. CONDUKSEN YHDENVERTAISUUSPÄIVÄ

Koko käyttiksen yhdenvertaisuuspäivää vietetään jälleen marraskuussa! Päivän suunnittelu on juuri nyt kuumimmillaan, joten jos haluat vielä päästä mukaan vaikuttamaan ja osallistumaan päivän suunnitteluun, tule rohkeasti yhdenvertaisuustoimikuntaan. Ja mitäs se yhdenvertaisuus oikein tarkoittaakaan? Kaikille yhtäläisiä mahdollisuuksia, samanarvoisuutta, oikeudenmukaisuutta, syrjimättömyyttä. Jos nämä sanat kolahti, tule seuraavaan kokoukseen, 10.10. Conddoorissa!