Onnea uusi fuksi!

Tervetuloa Käyttikseen uusi conduslainen!

Fuksi, kuulut Condukseen kuulumalla omaan ainejärjestöösi! Condus on yhteistyöjärjestö, joka yhdistää Käyttäytymistieteellisen tiedekunnan opiskelijat ja ainejärjestöt.  Condus haluaa olla lähellä kaikkia fukseja ja mukana fuksisyksyssäsi, sekä koko opiskelusi ajan.

Sinun, uuden fuksin, kannattaa tutusta Conduksen nettisivuihin ja erityisesti fukseille suunnattuun osioon. Jotta varmasti saat kaiken tarpeellisen infon tulevista tapahtumista ja muista tärkeistä tiedekuntamme asioista, kannattaa seurata Condusta sosiaalisessa mediassa: @condusry
FB logoInstagram_App_Large_May2016_200Twitter_logo_blue

 

 

Laita kalenteriin heti syksyn tärkeimmät tapahtumat. Tarkempaa informaatiota tulee lähempänä syksyä.

Ke 14.9.2016 Liikunta-appro
To 15.9.2016 Conduksen fuksiaiset
Ke 12.10.2016 Condus Amazing Race

Onnea super paljon ja nähdään syksyllä!!