Conduksen kuukausitiedote 5/2016

Tämä on Conduksen kuukausitiedote, joka julkaistaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Detta är Condus månadsbrev som publiceras på finska, svenska och engelska.
This is a monthly newsletter of Condus published in Finnish, Swedish and English.

Seuraa Condusta sosiaalisessa mediassa: @condusry
FacebookInstagram & Twitter.

Tiedote sisältää:

  1. Tulevat tapahtumat
  2. Conduksen hallituksen tulevat kokoukset
  3. Toimikuntien tulevat kokoukset
  4. Edunvalvonnan asiaa – Yhteinen maisteriohjelma hyväksytty
  5. Conduksen TuutorSafkat 3.5. uusille tuutoreille 
  6. Hauskaa vappua ja hyvää kesää!

1. TULEVAT TAPAHTUMAT

29.4. CONDUKSEN PICNIC-SITSIT

Condus järjestää kaikille käyttisläisille yhteiset picnic-sitsit perjantaina 29.4. klo 15 alkaen aivan Siltavuorenpenkereen naapurissa, Tervasaaressa. Luvassa on rentoa hengailua ja parasta seuraa sitsilaulujen siivittämänä. Tauoilla on myös mahdollisuus pelata kevät- ja vappuaiheisia pelejä. Ota mukaan omat juomat ja ruuat (alku- pää- ja jälkiruoka), viltti istumista varten ja laulukirja.
fa-facebook-square1


30.4. VAPPUREHA

Mitä olisi vappu ilman yhteisiä huippukemuja kera Conduksen, Matlun ja Limeksen! Vappureha on taas täällä hauskempana kuin koskaan! Tänä vuonna bileet järjestetään lauantaina 30.4. Amarillossa, Mikonkatu 9, klo 21 alkaen.

Ennakkomyynti Minervan K1-kerroksessa 5€ (sisältää rannekkeen, haalarimerkin ja narikan)
to 28.4. klo 10-14
fa-facebook-square1

 

1.5. VAPPUPÄIVÄN PIKNIK ULLIKSELLA

Conduksen teltta nousee jälleen kerran Ullanlinnanmäelle kootakseen urheat juhlijat yhteen paikkaan! Tarjolla suojaa säältä sekä hyvää seuraa! Muista ottaa mukaan omat eväät!

1.5. POIKKITIETEELLINEN WAPPU 2016

Kadettitoverikunta ry yhteistyökumppaneineen järjestää vappupäivänä 1.5.2016 klo 18:30 alkaen Poikkitieteellisen Wapun TAVASTIA-klubilla ja toivottaa kaikki käyttisläiset tervetulleiksi. Esiintyjinä kadettien oma bändi 66 KES Kole-Kole, Shiraz Lane sekä Paperi-T. Liput 22€ ennakkoon ja 23€ ovelta.
fa-facebook-square1

 

12.5. AATU

AATU eli Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto on Turussa järjestettävä appro. Condus järjestää käyttisläisille yhteislähdön ja tapahtuma täyttyikin nopeasti. Jos kuitenkin vielä haluat approilemaan, suosittelemme seuraamaan tapahtuman fb-sivuja, lippuja saattaa tulla vielä myyntiin.
fa-facebook-square1

 

13.5. FLORAN PÄIVÄ

Kevättä ja Floran päivää juhlitaan tänäkin vuonna yhteisvoimin Helsingin yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken perjantaina 13.5. kello 15-20. Tällä kertaa kevättunnelma valtaa Kumpulan, kun Physicum (Gustaf Hällströminkatu 2A) täyttyy musiikista, ohjelmasta, ruoka- ja juomatarjoiluista tieteen iloa unohtamatta.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon. Sekä yliopiston henkilökunnalle, että opiskelijoille on molemmille varattu 250 vieraan kiintiö. Ilmoittautuminen alkoi maanantaina 25.4. ja on täynnä, mutta varasijoille voi vielä ilmoittautua.
fa-facebook-square1

 


2. CONDUKSEN HALLITUKSEN TULEVAT KOKOUKSET

Conduksen kokouksiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet käyttisläiset!
Kevään 2016 kaikki kokoukset pidetään Domus Gaudiumin tiloissa Gustavus Rexissä osoitteessa Leppäsuonkatu 11.

11.5. klo 17 Hallituksen kokous (Rex)


3. TOIMIKUNTIEN TULEVAT KOKOUKSET

Toimikuntien kokouksiin ovat tervetulleita ainejärjestöjen vastaavat, sekä kaikki toiminnasta kiinnostuneet käyttisläiset!

6.5. klo 15 Ympäristötoimikunnan kokous Gustavus Rexillä
Ympäristötoimikunnan seuraavassa kokouksessa päätämme muun muassa tulevan syksyn tapahtumista, joten paikalle kannattaa ehdottomasti tulla vaikuttamaan! Tarjolla on pientä purtavaa.

16.5. klo 14 Opintotoimikunnan kokous
Opintotoimikunta ja Condus järjestävät myös yhteistä maisteriohjelmaa käsittelevän tilaisuuden, jonka ajankohta tarkentuu myöhemmin.


4. EDUNVALVONNAN ASIAA – YHTEINEN MAISTERIOHJELMA HYVÄKSYTTY

Maanantaina ONE:ssa on mennyt läpi 18.4. esitys Kasvatustieteellisen tiedekunnan yhteisestä maisteriohjelmasta. Tämä on jatkoa yhteiselle kandidaatin ohjelmalle. Maisteriohjelmassa tulee olemaan enemmän yhteisiä opintoja, mutta maisteriohjelmasta löytyy kuitenkin moduuleja, joilla pyritään takaamaan se, että kaikkien alojen erikoistuminen on mahdollista. Ohjelmien sisällöt eivät kuitenkaan ole vielä päätetty, joten asian tiimoilta kannattaa pysyä tarkkana.

Opintotoimikunta ja Condus järjestävät myös yhteistä maisteriohjelmaa käsittelevän keskustelutilaisuuden, jonka ajankohta tarkentuu myöhemmin.


5. CONDUKSEN TUUTORSAFKAT 3.5. UUSILLE TUUTOREILLE

Käyttäytymistieteellisen tiedekunnan tuutorit ja tuutorvastaavat vuosimallia 2016: moni taho haluaa tehdä kanssanne yhteistyötä!

Conduksen TuutorSafkoilla tiistaina 3.5. kello 16-19 Gustavus Rexillä saat tietoa tuutorin mahdollisuuksista päästä mukaan järjestämään siistejä tapahtumia ja vaikuttamaan uusia opiskelijoita koskeviin asioihin – sekä herkullista syötävää. Tänä tiistaina ei siis tarvitse himassa kokata, Condus hoitaa (myös tiskit).

Lisätietoa illan ohjelmasta ja ilmoittautumisesta tapahtuman Facebook-eventissä. Hyvä ruoka, parempi mieli!
fa-facebook-square1

 


6. HAUSKAA VAPPUA JA HYVÄÄ KESÄÄ!

Tämä on kevään viimeinen kuukausitiedote! Condus haluaa toivottaa kaikille ihanille jäsenillee hauskaa vappua sekä hyvää ja rentouttavaa kesää! Valmistuville mahtavan paljon onnea ja menestystä tulevaisuuteen!

champagne-285248_1920