Conduksen kuukausitiedote 1/2016

Tämä on Conduksen kuukausitiedote, joka julkaistaan suomeksi ja englanniksi. This is a monthly newsletter of Condus published in Finnish and English.

Tykkää Conduksesta Facebookissa ja seuraa Instagramissa & Twitterissä: @condusry

Tiedote sisältää

  1. Tulevat tapahtumat
  2. KIITOS
  3. Edunvalvonta
  4. Ympäristö

1. Tulevat tapahtumat

12.1. CONDUKSEN HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

Conduksen hallitus vuodelle 2016 pitää ensimmäisen kokouksensa 12.1.2016. Kokouksessa jaetaan hallituksen toimijoiden pestit, valitaan mahdolliset toimihenkilöt ja tehdään tarvittavat päätökset hallituksen vaihtuessa. Mikäli haluat mukaan Conduksen toimintaan tai haluat muuten vain seurata kokousta, tervetuloa Gustavus Rexille (Leppäsuonkatu 11) klo 17:30.

29.1. KÄYTTIKSEN JÄRJESTÖKOULUTUS & YYA-ILTA

Käyttiksen järjestötoimijoille suunnattu koulutustapahtuma tulee taas! Koulutukset järjestetään Minerva-torilla klo 16-20 ja toteutetaan osittain kaikille yhteisenä, osittain työpajatyöskentelynä. Koulutusten sisältö tarkentuu tammikuun aikana. Aikataulu ja tarkemmat tiedot löytyvät Facebook-tapahtumasta.

5.-7.2. CONDUS GOES TAHKO (täynnä)

Helmikuussa vedetään monot jalkaan, kun Conduslaiset lähtevät Suomen Alpeille, eli Tahkolle! Täpötäysi bussi lähtee liikkeelle Senaatintorilta perjantaina 5.2. ja reissusta palataan myöhään sunnuntai-iltana. Lisätiedot Facebookista.

9.2. LASKIAISRIEHA & LASKUHUMALA

Perinteinen mäenlaskutapahtuma laskiaisrieha järjestetään Kaivopuistossa aamupäivällä, ja illalla lämmitellään poikkitieteellisessä seurassa Kaivohuoneella TYT:n, Biosfäärin, Matlun, Kannunvalajien ja Limeksen kanssa. Laskiaisrieha ja Laskuhumala Facebookissa.

25.-26.2. COOMDUS-risteily

Ahoy! Käyttisläiset valloittavat Itämeren 22h bileristeilyllä helmikuussa. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 11.1. klo 10:00. Kerää siis neljän hengen hyttiporukka ja lähde mukaan laineille keinumaan! Risteilylle voit varata illallisbuffetin tai meriaamiaisen ja TaxFree palvelee molempiin suuntiin mentäessä. Lisätiedot ja ilmoittautumislinkki Facebook-tapahtumasta.


2. Kiitos!

Conduksen hallitus 2015 kiittää kaikkia käyttisläisiä ystävyyden ja yhteistyön täyteisestä vuodesta ja toivottaa kaikille ihanaa ja menestyksekästä uutta vuotta 2016!

Conduksen hallitus haluaisi kuulla juuri Sinulta palautetta ja kehitysehdotuksia toiminnastaan. Osallistumalla voit myös voittaa kaksi leffalippua! Anna palautetta 21.1. mennessä täältä.


3. Edunvalvonta

Opetuksen kehittämisen päivä 16.12.

Tiedekunnassamme vaikuttava toimikunta, OLARE (opetuksen laatu ja resurssit), järjesti opetuksen kehittämisen päivän, jossa käsiteltiin opettamista ja pedagogisia käytäntöjä yliopistolla. Päivän aikana jakauduttiin työryhmiin, jotka kehittivät ehdotuksia hyvistä opetusmenetelmistä. Paikalle ilmestyi myöhäisestä ajankohdasta huolimatta hyvin opiskelijoita eri oppiaineista.

Opiskelijaedustajien rekrytointi

Vielä ennen vuoden vaihdetta avattiin tiedekuntamme työryhmiin ja toimikuntiin opiskelijaedustuksen rekrytointi, jonne jokainen niiden toiminnasta kiinnostunut voi hakea! Toimikunnissa on hyvin erilaisia tehtäviä, missä pääsee vaikuttamaan esimerkiksi opiskelijavalintojen kriteereistä aina opetuksen kehittämiseen. Katso itseäsi kiinnostava pesti ja täytä sen jälkeen E-lomake! Hakuprosessi jatkuu tammikuun loppuun saakka.

Avoimet paikat.

Hakujen E-lomake.

Opintotoimikunta toivottaa hyvää alkavaa vuotta!

Kiitokset vuodesta 2015 kaikille ahkerille opinto- ja edunvalvontavastaaville! Vuosi 2015 oli täynnä ahkeraa osallistumista ja hyvää keskustelua. Samaa henkeä kaivataan runsaasti tuleville vuosille, joten pidetään pakka kasassa ja koitetaan nähdä haasteet mahdollisuuksina!


4. Ympäristö

Conduksen ympäristötoimikunta on kerännyt vuoden 2015 aikana huikeat 150€ haalarimerkkituotoilla hyväntekeväisyyteen. Summa on lahjoitettu WWF:n kautta Itämeren hyväksi. Kiitokset kaikille merkin ostaneille!

Gustavus Rexin kierrätysmahdollisuuksia on parannettu ja niiden tarkoituksena on helpottaa kierrätystä rakkaassa opiskelijatilassamme! Pidetäänhän porukalla huolta tilastamme ja ympäristöstä.