Tule luomaan Condus Amazing Racea!

Haluaisitko olla tekemässä yhtä vuoden huikeimmista opiskelijatapahtumista? Ylittää itsesi, kekseliäisyytesi ja todeta että 1+1 on aina enemmän kuin 2? Toimia ryhmässä, aloittaa opiskeluvuotesi intensiivisesti ja saada kokemusta ison tapahtuman organisoinnista? Jos kuulostaa kutkuttavalta, tervetuloa luomaan Condus Amazing Racea!

Condus Amazing Race on vihjeisiin perustuva kaupunkisuunnistus, jossa seikkaillaan ympäri Helsinkiä. Tapahtuman suuret linjat suunnittelee reittitiimi. Reittitiimi suunnittelee rastien paikat ja sisällöt sekä jatkopaikan, huolehtii tapahtuman budjetista, ilmoittautumisesta ja tiedotuksesta, koordinoi tapahtumapäivänä muut järjestäjät oikeille paikoilleen sekä hoitaa kaiken muun mahdollisen vastaantulevan Amazing Raceen liittyvän hupsuuden.

Reittitiimiin haetaan nyt innokkaita tekijätyyppejä, jotka pystyvät sitoutumaan täysillä tapahtuman tekemiseen. Suunnittelu alkaa ensimmäisessä tapaamisessa 11.8. klo 16 (kerrothan sähköpostissasi, jos et pääse ensimmäiseen tapaamiseen). Tapahtuma järjestetään lokakuun puolessa välissä. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta isojen tapahtumien järjestämisestä, Amazing Raceen osallistumisesta tai ainejärjestötoiminnasta ylipäätään. Innokkuus, idearikkaus, avoimuus, salaisuudenpitämistaidot ja sitoutuneisuus riittävät, kaikkeen perehdytetään.

Jos kiinnostuit reittitiimistä, ilmianna itsesi osoitteeseen tapahtumat@condus.fi. Lisätietoja saat samasta osoitteesta Minna Suorsalta. Kerro ainakin nimesi, opintolinjasi, kokemuksesi tapahtumien järjestämisestä ja mitä annettavaa sinulla olisi tiimiin, oletko osallistunut Amazing Raceen ja miksi kiinnostuit sen järjestämisestä. Reittitiimi pyritään kokoamaan mahdollisimman monipuoliseksi, joten muulla kuin syillä kiinnostukseen ja sitoutumismahdollisuudella ei ole erityistä painoarvoa. Lähetä sähköpostisi 7.8. mennessä. Luvassa tiukkaa työskentelyä, hulvatonta hauskanpitoa ja onnistumisen kokemuksia. Tule siis mukaan mahdollistamaan koko käyttiksen yhteinen kaupunkiseikkailu!