Conduksen kuukausitiedote 11/2015

Tämä on Conduksen kuukausitiedote, joka julkaistaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.Detta är Condus månadsbrev som publiceras på finska, svenska och engelska.This is a monthly newsletter of Condus published in Finnish, Swedish and English.

Tykkää Conduksesta Facebookissa ja seuraa Instagramissa & Twitterissä: @condusry 

Tiedote sisältää

  1. Tulevat tapahtumat
  2. Tule mukaan Condukseen!
  3. Conduksen hallituksen tulevat kokoukset
  4. Vuoden paras fuksikuva on valittu!
  5. Edunvalvonta ja iso pyörä

 1. Tulevat tapahtumat

CIRQUE DE CONDUS 5.11. (Täynnä!)

Leijonat vaanivat minervatorilla, Olivian jukkapalmussa istuu puhuva papukaija ja tulitaiteilijat tanssivat pitkin Siltavuorenpengertä.

Sirkus on saapunut käyttikselle. Sirkus tuo mukanaan Conduksen historian kaikkien aikojen suurimmat sitsit. Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla eli ruokaa, ruokajuomaa ja juomalauluja sisältävä korvaamattoman arvokas yhdessäolon ilmentymä. Näitä bileitä ei kannata missata. Niistä puhutaan pitkään ja hartaasti. Conduksessa järjestetään sitsejä vähintään kahdesti vuodessa – syksyisin ja keväisin.

Sirkusteltta pystytetään rakkaan Reximme naapuriin Casa Academicalle 5.11.2015.

fa-facebook-square

CONDUKSEN EXCU IDEAKIIHDYTTÄMÖÖN 10.11.

Condus valloittaa yhdessä illassa pääkaupunkiseudun parhaimmat ideakiihdyttämöt Urban Millin, StartUp Saunan sekä Design Factoryn. Näistä poikkitieteellisistä kehitysympäristöistä jokainen käyttisläinen saa varmasti jotain kotiin vietävää! Ohjelma alkaa klo 15 ja jokaiseen paikkaan aikaa on varattu noin tunti. Tarvittaessa mukaan voi liittyä myös klo 15 jälkeen.

fa-facebook-square

CONDUKSEN SYYSKOKOUS JA YYA-ILTA 25.11.

Tervetuloa Conduksen syyskokoukseen keskiviikkona 25.11. klo 18.00 alkaen Gustavus Rexiin (Leppäsuonkatu 11). Kokoukseen ovat lämpimästi tervetulleita kaikki käyttisläiset halusit sitten vain seurata kokousta tai asettua ehdolle Conduksen hallitukseen vuodelle 2016.

Syyskokouksen jälkeen ilta jatkuu YYA-illan merkeissä, jonne ovat tervetulleita kaikki uudet ja vanhat toimijat kaikista käyttiksen järjestöistä. Nähdään siellä!

fa-facebook-square

CONDUKSEN JA SIKin YHTEISTYÖSITSIT 26.11.

Condus ja sähköinsinöörikilta sitsaavat yhdessä Otaniemessä Smökissä. Cocktail-tilaisuus alkaa klo 17.30 ja sitsit klo 18.00. Ilmoittautuminen sitseille aukeaa keskiviikkona 11.11. klo 12.00 osoitteessa sik.ayy.fi.

fa-facebook-square

CONDUKSEN PIKKUJOULUT 3.12.

Lisää infoa luvassa myöhemmin. Stay tuned!

YLIOPPILAIDEN SOIHTUKULKUE 6.12.


2. Tule mukaan Conduksen hallitukseen 2016!

Rakkaat käyttisläiset!

Conduksen tämän vuoden hallituksen toimikausi on lähellä loppuaan ja pian on aika Conduksen yhdistyksen syyskokouksen, jossa valitaan uusi hallitus toimikaudelle 2016. Nyt on sinun mahdollisuutesi tulla mukaan toimintaan ja olla ensi vuonna mukana Conduksen hallituksessa vaikuttamassa koko tiedekuntamme ja Conduksen ehkä historian suurimmissa muutoksissa sitten niiden perustamisen.

Conduksen hallitus 2016 valitaan yhdistyksen syyskokouksessa keskiviikkona 25.11. klo 18.00 alkaen Gustavus Rexillä (Leppäsuonkatu 11). Kokoukseen ovat lämpimästi tervetulleita kaikki käyttisläiset halusit sitten vain seurata kokousta tai asettua ehdolle Conduksen hallitukseen.

Tee opiskeluaikasi paras päätös ja lähde mukaan järjestötoimintaan! Conduksessa toimiminen on paitsi hauskaa, mutta myös erittäin hyödyllistä. Pääset osallistumaan mm. isojen tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen, hengailemaan mahtavassa seurassa, oppimaan lukuisia järjestö- ja työelämätaitoja sekä pitämään huolen omista ja muiden opiskelijoiden oikeuksista koko tiedekunnan tasolla. Lisäksi saat tästä kaikesta opintopisteitä! Lähde rohkeasti mukaan toimintaan, vaikka et olisikaan aiemmin toiminut järjestöaktiivina!

Syyskokouksen jälkeen ilta jatkuu YYA-illan merkeissä, jonne ovat tervetulleita kaikki uudet ja vanhat toimijat kaikista käyttiksen järjestöistä. Hengaillaan ja vietetään yhdessä mukava ilta tutun ja turvallisen Rexin suojissa!

Jos Sinua askarruttaa jokin, älä epäile kysyä lisätietoa Conduksen hallituksen tämänhetkisiltä jäseniltä tai muilta aktiiveilta, vastaamme mielellämme! Hallituslaisten yhteystiedot löydät täältä.

Innolla syyskokousta odottaen,
Conduksen hallitus 2015
hallitus[a]condus.fi


3. Hallituksen kokoukset

  • 11.11. klo 18 hallituksen kokous
  • 25.11. klo 18 Conduksen yhdistyksen syyskokous
  • 10.12 klo 16 hallituksen kokous

Kokoukset ovat avoimia kaikille käyttisläisille. Kaikki kokoukset pidetään Gustavus Rexissä (Leppäsuonkatu 11). Tervetuloa seuraamaan ja osallistumaan!


4. Vuoden paras fuksikuva valittu!

Conduksen paras fuksikuva -kisan voitti tänä vuonna luokanopettajaopinnot aloittanut Ida. Voittajakuvan positiivisuus ja huikea asenne olosuhteista riippumatta hurmasivat tuomariston täysin! Voittaja palkittiin kahdella lipulla conduksen syyssitseille Cirque de Condukseen, onnea!

suokki


5. Edunvalvonta ja Iso Pyörä

Ison Pyörän prosessit ovat lähteneet suuresti käyntiin. Opiskelijoidenkin kanssa yhteistyön tekemiseen aletaan pikkuhiljaa heräilemään, joten viikolla 43 muodostettiin “Iso Pyörä Task Force”, jossa on mukana Conduksen edunvalvojat, puheenjohtajat  ja osa tiedekunnan hallopedeista. Ryhmän tarkoitus on toimia linkkinä opiskelijoiden ja hallinnon välillä ja sujuvoittaa tiedonkulkua erinäisten kanavien käytön avulla. Tärkeitä viestintäkanavia ovat esimerkiksi Conduksen opintotoimikunta ja suunnitteilla oleva blogi, jossa Iso Pyörä -prosessin etenemistä voi seurata.

Keskiviikkona 21.10. Conduksen edustajat Jouni Vainio ja Olli Savisaari sekä tiedekuntaneuvoston hallinnon opiskelijaedustaja Tommi Mäki kävivät tervehtimässä dekaania ja juttelivat tiedekunnan kiristyneestä sisäisestä tilanteesta. Luonnollisesti sekä opiskelijat että henkilökunta ovat huolissaan tulevista muutoksista tiedekunnan rakenteisiin ja tutkintoihin.  Esimerkiksi viestinnän keinot tuntuvat tällä hetkellä riittämättömiltä ja kaikkea Ison Pyörän  prosessin kulkuun liittyvää ei keretä tai uskalleta viestiä opiskelijoille. Yliopiston johdon puolelta yleisesti halutaan “ketterämpää” toimintaa, jonka vuoksi välivaiheista ei keretä tiedottamaan opiskelijoille. Dekaani oli kuitenkin halukas muodostamaan työryhmiä, jonne otettaisiin opiskelijaedustajia.

Dekaanin tapaamisen muistiinpanot löytyvät täältä.

Torstaina 22.10. järjestettiin Isoon pyörään liittyvä Pop up -tilaisuus, joka oli avoin kaikille ja jossa alustavasti pohdittiin, millaisia ratkaisuja voitaisiin yhdessä kehittää.

Tarkempi tiivistelmä tapahtumasta täällä.

Ison pyörän työryhmät perustetaan viikolla 45 ja työryhmien neljän opiskelijajäsenen rekrytoinnista vastasi Conduksen edunvalvonta.