Tilat

Gustavus Rex

Gustavus Rex on Domus Gaudiumilla (Leppäsuonkatu 11) sijaitseva kerhotila, jonka HYY on antanut tiedekuntamme opiskelijoiden käyttöön. Tiloistamme löytyy kolme erillistä huonetta: kokoustila, toimisto sekä ns. iso tila, joka soveltuu hyvin erilaisiin max. 100 henkilön tilaisuuksiin. Rexistä löytyy myös videotykki, jota saa käyttää varaamalla sen tilojen varauskalenterista.

Gustavus Rexin käyttöohjesääntö

Gustavus Rexin käyttösääntö

Turvallisen tilan periaatteet

Conddoori

Conddoori on kaikille tiedekuntamme opiskelijoille avoin tauko- ja kokoustila. Se sijaitsee Minerva-rakennuksen K2-kerroksessa, osoitteessa Siltavuorenpenger 5 A. Kokoustilan voi varata Conddoorin varauskalenterissa. Conddoorin varustukseen kuuluvat jääkaappi, kahvinkeitin ja mikro. Tila on kaikille avoinna kampuksen aukioloaikojen mukaan, mutta yökäyttöavaimella tilaan pääsee myös 07-01 välisenä aikana.

Hae yökäyttöavainta täältä

HYYltä varattavat tilat

HYY tarjoaa alaisuudessaan toimiville järjestöille tilojaan kokous- ja vapaa-ajan käyttöön. Varattavissa on kokoustiloja, kaksi saunaa, sekä Alina-sali, joka sijaitsee Uudella ylioppilastalolla. Varaukset voi tehdä HYYn keskustoimistolla osoitteessa Mannerheimintie 5 tai HYYn tilanvaraussivulta.