Tilat

Gustavus Rex

Gustavus Rex on Domus Gaudiumilla (Leppäsuonkatu 11) sijaitseva kerhotila, jonka HYY on antanut Conduksen ja sen jäsenjärjestöjen käyttöön. Tiloistamme löytyy kolme erillistä huonetta: kokoustila, toimisto sekä iso tila, joka soveltuu hyvin erilaisiin max. 100 henkilön tilaisuuksiin. Rexiltä löytyy myös videotykki, jota saa käyttää varaamalla sen tilojen varauskalenterista.

Saapumisohjeet Rexille

How to get to Gustavus Rex 

Tilasääntö

Premises rule

Gustavus Rexin käyttösäännöt 2019

The 2019 usage rule of Gustavus Rex

Turvallisemman tilan periaatteet

Condus safety space protocols

TURVAHENKILÖOHJEISTUS

SAFETY PERSON INSTRUCTIONS

Conddoori

Conddoori on kaikille tiedekuntamme opiskelijoille avoin tauko- ja kokoustila. Se sijaitsee Minerva-rakennuksen K2-kerroksessa, osoitteessa Siltavuorenpenger 5 A. Kokoustilan voi varata Conddoorin varauskalenterissa. Conddoorin varustukseen kuuluvat jääkaappi, kahvinkeitin ja mikro.

HYYltä varattavat tilat

HYY tarjoaa alaisuudessaan toimiville järjestöille tilojaan kokous- ja vapaa-ajan käyttöön. Varattavissa on kokoustiloja, kaksi saunaa, sekä Alina-sali, joka sijaitsee Uudella ylioppilastalolla. Tilavarauspyynnöt voi tehdä sähköpostitse: toimisto[a]hyy.fi.

Esteettömyystiedot

Nämä esteettömyystiedot Condus ry:n hallinnoimista sekä Conduksen ja jäsenjärjestöjen eniten käyttämistä tiloista ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä.

Esteettömyystiedot tiloista

Tillgänglighetsinformation om utrymmen

Ease-of-access in Condus ry_s and Condus_ member organisations’ mostly used premises_