Vuosittaiset tapahtumat

Fuksiaiset
Fuksiaiset ovat kaikille Conduksen fukseille suunnattu suuri tapahtuma, jossa fuksiryhmät kiertävät eri ainejärjestöjen suunnittelemia hauskoja ja kekseliäitä rasteja sekä keräävät joukkueelleen pisteitä. Suunnistus huipentuu yhteisiin jatkoihin, joissa parhaiten rasteilla selviytyneet palkitaan. Fuksiaiset ovat loistava keino tutustua paremmin sekä fuksitovereihin että Conduksen jäsenjärjestöihin rennoissa merkeisssä.

Condus Amazing Race
Vihjeisiin perustuva vauhdikas kaupunkisuunnistus, jossa kisaillaan muita joukkueita vastaan 4-6 henkilön tiimeissä. Rasteilla tulee vastaan kaikenlaisia hauskoja tehtäviä, joista nopeasti selviytymällä ja uuden vihjeen näppärästi ratkaisemalla pääsee jatkamaan matkaa kohti maalia. Nopeinten maaliin päässyt joukkue voittaa huikean palkinnon.

Sitsit
Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa pääasiassa lauletaan juomalauluja, pidetään hauskaa, syödään ja juodaan.  Sitseillä on sitsimestari, joka johdattaa juhlaa eteenpäin, jakaa puheenvuoroja sekä päättää sitsit kun sen aika on. Sitsejä varten kannattaakin ostaa oma laulukirja, johon voi keräillä opiskelukavereiden tervehdyksiä. Laulujen päätteeksi on tapana skoolata. Useimmiten sitseillä on jokin teema.

Laskiainen
Laskiaisena opiskelijat kokoontuvat Ullanlinnanmäelle laskemaan mäkeä, juomaan kuumaa kaakaota ja nauttimaan toistensa seurasta. Ulliksella on joka vuosi todella paljon porukkaa ja meno mahtavimmillaan. Ilta huipentuu Conduksen ja yhteistyöjärjestöjen järjestämiin poikkitieteellisiin Laskuhumala-bileisiin.

Vuosijuhla
Vuosijuhla on arvokas ja hieno akateeminen iltajuhla, joissa juhlitaan aine- tai opiskelijajärjestöjen vuosipäivää.  Vuosijuhlassa nautitaan kolmen ruokalajin illallinen, kuunnellaan puheita ja seurataan upeita esityksiä. Vuosijuhlat jatkuvat jatkojen ja jajatkojen kautta silliaamiaiseen. Conduksen vuosijuhlat järjestetään keväisin.

Vappu
Opiskelijavappu on yksi vuoden riehakkaimmista tapahtumista. Vappua juhlitaan noin kuukauden verran erinäisillä pienemmillä tapahtumilla ennen varsinaista vappujuhlaa. Vappuaattona juhlitaan isoissa yhteisissä poikkitieteellisissä bileissä, jonka jälkeen vappupäivänä conduslaiset kokoontuvat yhteisesti Ullikselle piknikin merkeissä. #vapueilopu