Toimikunnat

Yhdenvertaisuustoimikunta
yhdenvertaisuus[a]condus.fi
Toimikunta on tarkoitettu kaikille conduslaisille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään yhdenvertaisuutta kasvatustieteellisessä tiedekunnassa. Tervetuloa mukaan!
fa-facebook-square

Condus International Committee -Kansainvälisyystoimikunta
international[a]condus.fi
Kansainvälisistä asioista tiedekuntamme tasolla vastaava toimikunta toimii englanniksi. Järjestöjen kv-vastaavien ja kaikkien kansainvälisistä asioista kiinnostuneiden lisäksi haluamme toivottaa avosylin tervetulleeksi myös tiedekuntamme vaihto-oppilaat! Toimikunnassa voimme pohtia kansainvälisyyttä tiedekunnassamme, parantaa tiedotusta kansainvälisyysasioista sekä järjestää erilaisia tapahtumia antaen samalla mahdollisuuksia suomalaisten opiskelijoiden ja vaihto-opiskelijoiden kohtaamisille.

Tapahtumatoimikunta
tapahtumat[a]condus.fi
Tapahtumatoimikunnan tarkoituksena on helpottaa järjestöjen yhteistyötä sekä toimia kanavana ideoiden jakamiseen.
fa-facebook-square

Opintotoimikunta
edunvalvonta[a]condus.fi
Opintotoimikunta kerää yhteen hallinnon opiskelijaedustajat (hallopedit), ainejärjestöjen opintovastaavat sekä muut koulutuspoliittisista aiheista kiinnostuneet opiskelijat. Toimikunnan tehtävä on opiskelijoiden edunvalvonta tiedekunnassamme.
fa-facebook-square

Tuutortoimikunta
tuutorointi[a]condus.fi
Conduksen tuutortoimikunnan tarkoituksena on kehittää tuutortoimintaa sekä jakaa kokemuksia ja ideoita. Ainejärjestöjen fuksi- ja tuutorvastaavat sekä kaikki tiedekunnan tuutorit kuuluvat automaattisesti tuutortoimikuntaan. Myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!
fa-facebook-square

Ympäristötoimikunta
ymparisto[a]condus.fi
Toimikunnan tarkoitus vaihtaa ajatuksia sekä suunnitella erilaisia ympäristötapahtumia ja -tempauksia, joiden avulla voimme yhdessä edistää kestävän kehityksen mukaista toimintaa tiedekunnassamme. Kaikki ympäristöasioista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!
fa-facebook-square