Vuosittaiset tapahtumat

Fuksiaiset
Fuksiaiset ovat kaikille käyttisfukseille suunnattu suuri kaupunkisuunnistustapahtuma, jossa fuksiryhmät kiertävät eri ainejärjestöjen suunnittelemia hauskoja ja kekseliäitä rasteja sekä keräävät joukkueelleen pisteitä. Suunnistus huipentuu yhteisiin jatkoihin, joissa parhaiten rasteilla selviytyneet palkitaan. Fuksiaiset ovat loistava keino tutustua paremmin sekä fuksitovereihin että käyttiksen järjestöihin rennoissa merkeisssä.

Condus Amazing Race
Vihjeisiin perustuva vauhdikas kaupunkisuunnistus, jossa kisaillaan muita joukkueita vastaan 3-6-hengen tiimeissä. Rasteilla tulee vastaan kaikenlaisia hauskoja tehtäviä, joista nopeasti selviytymällä ja uuden vihjeen näppärästi ratkaisemalla pääsee jatkamaan matkaa kohti maalia. Nopeinten maaliin päässyt joukkue voittaa huikean palkinnon.

Sitsit
Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa pääasiassa lauletaan juomalauluja, pidetään puheita ja syödään kolmen ruokalajin illallista.  Sitseillä on yleensä laulunjohtaja, joka johdattaa juhlaa eteenpäin, jakaa puheenvuoroja sekä päättää sitsit kun sen aika on. Sitsilauluja voi kuka tahansa sitsaajista ehdottaa ja yhteislaulantaa helpottaakin laululäsyt, joihin on koottu teemaan sopivia kappaleita. Laulujen päätteeksi on tapana skoolata. Yksi olennainen osa käyttiksen sitsejä ovat myös rangaistukset, joita laulunjohtaja määrää, mikäli etikettiä rikotaan. Useimmiten sitseillä on jokin teema tai aihe.

Pikkujoulut
Pikkujouluseikkailussa kierrellään yhdessä käyttisläisten kanssa baareja Kallion maisemissa suorittaen samalla hauskoja tehtäviä 3-6 hengen joukkueissa. Parhaiten seikkailusta selviytynyt joukkue palkitaan. Muista virittäytyä pyhien tunnelmaan pukeutumisen merkeissä, joten muista kaivaa kaapista jouluisimmat asusteesi.

Coomdus
Coomdusristeily on tapahtumakategoriamme uusimpia tapahtumia. Coomduksella lähdetään yhteisesti käyttisporukalla risteilemään ja luomaan uusia mahtavia opiskelumuistoja merellisiin maisemiin. Risteilyllä on luvassa hauskaa ohjelmaa ja rentoa hengailua (ja muutama palkintokin saattaa olla luvassa).

Laskiainen
Laskiaisena opiskelijat kokoontuvat Ullanlinnanmäelle laskemaan mäkeä, juomaan kuumaa kaakaota ja nauttimaan toistensa seurasta. Ulliksella on joka vuosi todella paljon porukkaa ja fiilis on katossa. Illalla bileet jatkuvat jossakin Helsingin lukuisista baareista.

Vuosijuhlat
Vuosijuhlat ovat arvokas ja hieno akateeminen iltajuhla, joissa juhlitaan aine- tai opiskelijajärjestöjen vuosipäivää.  Vuosijuhlissa nautitaan kolmen ruokalajin illallinen, kuunnellaan puheita ja seurataan upeita esityksiä. Vuosijuhliin kuuluu tiettyjä sääntöjä ja tapoja, jotka erottavat ne sitseistä ja muista vapaamuotoisemmista pöytäjuhlista. Vuosijuhlat jatkuvat jatkojen ja jajatkojen kautta silliaamiaiseen. Conduksen vuosijuhlat järjestetään keväisin.

Katso vuosijuhlaetiketti täältä.

Vappu
Opiskelijavappu on yksi vuoden riehakkaimmista tapahtumista. Vappua juhlitaan noin viikon verran erinäisillä pienemmillä tapahtumilla ennen varsinaista vappujuhlaa. Vappuaattona juhlitaan isoissa yhteisissä bileissä, jonka jälkeen vappupäivänä käyttisläiset kokoontuvat yhteisesti Ullikselle piknikin merkeissä.