Tulevat tapahtumat

24.11. CONDUKSEN SYYSKOKOUS

Kiinnostaako Conduksen hallitustoiminta? Juurikin täällä päätetään uusi hallitus Condukselle! Rohkeasti mukaan ainakin tsekkaamaan miltä syyskokouksessa näyttää! Syyskokous järjestetään torstaina 24.11. klo 18:00 Gustavus Rexillä (Leppäsuonkatu 11) ja se on avoin kaikille käyttisläisille. Tervetuloa!

fa-facebook-square1

26.11. CONDUKSEN ETKOT HYYN SYNTTÄREILLE

HYY täyttää 148 vuotta, joten on aika juhlaan! HYYn synttäreitä vietetään 26.11. ja Condus järjestää kunnon etkot, tottakai! Lipunmyynti ennakkohintaan Conduksen kautta on käynnissä NYT ja päättyy 18.11. Lisätietoa Facebookissa! 

fa-facebook-square1

30.11. CONDUS❤ HYYtymättömät

Condus kannustaa kaikkia osallistumaan HYYn ja sosiaalityön opiskelijoiden ainejärjestö Stydi ry:n järjestämään verenluovutushaasteeseen! Kampanja-aika on jo käynnissä ja päättyy 30.11. Condus ei järjestä yhteislähtöä, joten kokoa itse kaveriporukka ja menkää tekemään yhdessä hyvää! Lisätietoja ja ohjeita Facebookissa!

fa-facebook-square1

1.12. VAATTEIDEN VAIHTOA CONDDOORISSA JA DOKKARI-ILTA

Oletko kyllästynyt vanhoihin vaatteisiisi? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä niistä eroon Conduksen ympäristötoimikunnan järjestämässä vaatteidenvaihtotapahtumassa! Tuo vanhat mutta edelleen käyttökelpoiset vaatteesi Conddooriin ja tule tutkimaan, jos jonkun toisen turhake osoittautukin aarteeksi! Vaatteiden vaihdon jälkeen kokoonnumme kello 18 Gustavus Rexille katsomaan ympäristöaiheista dokumenttia.

fa-facebook-square1

2.12. RUOKA + VIINI = YUMMY!

Condus Gastron ensimmäisessä virallisessa tapahtumassa viini yhdistyy hyvään ruokaan. Työpajassa etsitään makupareja viineille ja pikkujoulun napostelupaloille. Illan aikana valmistetaan 6-8 kattausta osallistujamäärästä riippuen. Tapahtuma järjestetään Pikku Huopalahdessa osoitteessa Paciuksenkaari 17. Tule ja poimi parhaat vinkit pikkujoulupöytään! Ilmoittautuminen e-lomakkeella on käynnissä nyt, ja sulkeutuu 28.11. klo 21:00.

fa-facebook-square1

5.12. PIKKUKÄYTTIKSEN HAUTAJAISJOULUT

Siis mitkä?! Jep, 1.1.2017 Käyttäytymistieteellinen tiedekunta lakkaa olemasta ja on aika myös pikkuhiljaa valmistautua muutaman jäsenjärjestömme hyvästelyyn, nyyh! Kokoontukaamme siis viettämään sekä koko käyttiksen hautajaisia että pikkujouluja Gustavus Rexille ma 5.12. klo 19 eteenpäin. Syödään, juodaan, tutustutaan, vaihdellaan kuulumisia, pelaillaan ja kisaillaan, you name it! MIKSI?! – Koska en oo (kohta enää) käyttistä, käytän silti!❤

fa-facebook-square1