Hae hallitukseen!

Miten pääsen mukaan Conduksen hallituksen toimintaan?

Kiinnostaisiko sinua päästä järjestämään tapahtumia koko tiedekunnalle? Haluaisitko päästä vaikuttamaan kasvatustieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden arkeen? Liittymällä Conduksen hallitukseen pääset tekemään kaikkea tätä ja paljon muuta!

Conduksen toimintaan mukaan pääsy on helppoa! Tapoja liittyä on useita:

1. Hakeutumalla Conduksen hallitukseen yhdistyksen syyskokouksessa, joka yleensä järjestetään marraskuussa. Kokouksessa voit ilmoittaa halukkuutesi liittyä mukaan hallitustoimintaan tai lähettää hakemuksen, joka luetaan ja käsitellään kokouksessa. Mitään aikaisempaa kokemusta järjestötoiminnasta et tarvitse!

Yhdistyksen jäsenjärjestöt lähettävät äänioikeutetut edustajat yhdistyksen kokoukseen äänestämään uusista hallituksen jäsenistä. Hallituksen jäsenen toimikausi on yksi kalenterivuosi.

Keväisin järjestettävässä kevätkokouksessa on myös mahdollista hakea hallitukseen, mikäli on etukäteen ilmoittanut halukkuudestaan.

2. Lähetä lyhyt avoin toimihenkilöhakemus osoitteeseen hallitus[a]condus.fi

Toimihenkilönä sinulla ei ole samanlaista hallitusvastuuta kuin varsinaisilla hallituksen jäsenillä, mutta esimerkiksi äänestystilanteissa sinulla ei välttämättä ole äänioikeutta hallituksen kokouksissa.

Mitään aikaisempaa kokemusta hallitustoiminnasta et tarvitse, vaan riittää, että hakemuksessa esittelet itsesi ja miksi haluat mukaan hallitustoimintaan.

Käytännön toiminnassa ei ole juurikaan eroa, oletko Conduksen hallituksessa vai oletko toimihenkilö, pääset tekemään yhtälailla järjestötoimintaa huikeassa seurassa!

Tule mukaan tekemään sinua kiinnostavia tapahtumia ja vaikuttamaan tiedekunnan asioihin yhdessä koko hallituksen kanssa!

hallitus[a]condus.fi