Edunvalvonta

Condus yhdistää kasvatustieteellisen tiedekunnan opiskelijat ja muodostaa kokonaiskuvaa jäsenjärjestöjen piirissä tapahtuvasta koulutuspoliittisesta vaikuttamisesta. Tavoitteenamme on edistää opiskelijoiden välistä yhteistyötä, viestittää opiskelijoiden toiveita henkilökunnalle ja vahvistaa opiskelijoiden ääntä eri hallintoelimissä. Vaikutamme asioihin osallistumalla erilaisten hallintoelimien ja työryhmien toimintaan ja järjestämällä noin kerran kuukaudessa opintotoimikunnan tapaamisen, johon sinäkin olet tervetullut!

Opiskeluun liittyviä linkkejä Flammaan ja muualle löydät linkkilistalta!

Opintotoimikunta

Jokainen conduslainen on tervetullut opintotoimikunnan tapaamisiin! Toimikunta kokoaa yhteen eri ainejärjestöjen opintoasioista kiinnostuneet opiskelijat, edunvalvojat sekä opiskelijaedustajat. Opintotoimikunnan kautta välitetään eteenpäin koko tiedekunnan opiskelijoiden mielipiteitä ja kehitysehdotuksia.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

Conduksen opintotoimikunnan puheenjohtajana toimii Wilson Nuckols. Lisäksi Conduksen edunvalvonta-tiimiin kuuluvat Ella Rönkkö, Eeva Hastell, Minna Äikäs ja Emma Heikkilä (monikielisyys).

Ota yhteyttä: edunvalvonta[a]condus.fi

Opintotoimikunnan löydät myös Facebookista. Conduslaisena olet enemmän kuin tervetullut liittymään yhteisöön!