Edunvalvonta

Condus yhdistää Kasvatustieteellisen tiedekunnan opiskelijat ja muodostaa kokonaiskuvaa jäsenjärjestöjen piirissä tapahtuvasta koulutuspoliittisesta vaikuttamisesta. Tavoitteenamme on edistää opiskelijoiden välistä yhteistyötä, viestittää opiskelijoiden toiveita henkilökunnalle ja vahvistaa opiskelijoiden ääntä eri hallintoelimissä. Vaikutamme asioihin osallistumalla erilaisten hallintoelimien ja työryhmien toimintaan ja järjestämällä kerran kuukaudessa opintotoimikunnan kokouksen, johon sinäkin olet tervetullut!

Tutustu myös Iso pyörä käyttiksessä -blogiin!

Opiskeluun liittyviä linkkejä Flammaan ja muualle löydät linkkilistalta!

Opintotoimikunta

Jokainen conduslainen on tervetullut opintotoimikunnan kokouksiin! Se kokoaa yhteen eri ainejärjestöjen opintoasioista kiinnostuneet opiskelijat. Opintotoimikunnan kautta välitetään koko tiedekunnan opiskelijoiden mielipiteitä ja kehitysehdotuksia eteenpäin. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!
Conduksen opintotoimikunnan puheenjohtajana toimii vuonna 2017 Ilmari Lappalainen. Lisäksi Conduksen edunvalvonta-tiimiin kuuluvat Lovisa Hirvonen, Heini Lehtinen ja Emma Heikkilä (monikielisyys).

Ota yhteyttä: edunvalvonta[a]condus.fi

Opintotoimikunnan löydät myös Facebookista. Conduslaisena olet enemmän kuin tervetullut liittymään yhteisöön!