Penkereen Hyvinvointi ja Ympäristö

Penkereen hyvinvointi ja ympäristö

Penkereen hyvinvointi ja ympäristö on Conduksen alainen toimikunta, jossa vastuuhenkilöinä toimivat Conduksen hyvinvointi- ja ympäristövastaavat. Toimintaan voi tulla mukaan kuka tahansa, eikä se vaadi sitoutumista. Lukuvuoden aikana Penkereen hyvinvointi ja ympäristö järjestää tapahtumia ja koulutuksia sekä kokoustaa kampusta ja opiskelijoita koskevista asioista, kun tarve vaatii.

Joka syksyn tärkeimmän kokouksen aiheena on uuden Ympäristön ja hyvinvoinnin periaatteet -dokumentin luominen. Dokumenttiin kirjataan kaikkia Conduksen jäsenjärjestöjä velvoittavia tavoitteita hyvinvoinnin ja kestävän kehityksen edistämiseksi. Valmis dokumentti hyväksytään joka vuotisessa Conduksen syyskokouksessa ja jäsenjärjestöt sitoutuvat noudattamaan sen periaatteita tulevalla toimintakaudellaan. Tavoitteena on myös kerätä yhteen kaikki tiedekunnan hyvinvointi- ja ympäristövastaavat, jolloin toimintatapoja voidaan yhtenäistää ja tehdä yhteistyötä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kuluneen vuoden aikana on järjestetty esimerkiksi hävikkikokkailua, KirppisAppro, kalenterin tuunauspaja, Penkereen oma ilmastolakko ja kylttiworkshop, sekä yhteislähtöjä ilmastomarssille ja ympäristökouluksiin. Penkereen hyvinvointi ja ympäristö ylläpitää omaa facebook-ryhmää, josta löytyy esimerkiksi kaikki tiedekunnan ympäristö- ja hyvinvointitapahtumat, ajankohtaisia uutisia ja pidettyjen kokousten kokouskoosteita.

Hyvinvointivastaavan sähköposti: hyvinvointi@condus.fi

Ympäristövastaavan sähköposti: ymparisto@condus.fi

Penkereen hyvinvointi ja ympäristö facebookissa: https://www.facebook.com/groups/407950562684989/

Myös condusry:n instagramista löytyy hyvinvointi ja ympäristö asioiden tiimoilta stooreja ja postauksia, joten se kannattaa ottaa myös haltuun!

https://www.instagram.com/condusry/