Toimikunnat

Condus järjestää monipuolista toimintaa ympäri vuoden, usein toimikuntien kautta. Toimikuntien tarkoitus on tukea jäsenjärjestöjen toimintaa ja olla myös matalan kynnyksen mahdollisuus osallistua järjestötoimintaan ilman sen suurempaa sitoutumista.

Conduksen järjestämät tapahtumat ovat avoimia kaikille jäsenjärjestöjen jäsenille, jonka lisäksi tuemme jäsenjärjestöjen omia tapahtumia esimerkiksi mainonnan ja näkyvyyden kautta. Condus pyrkii kaikessa toiminnassaan läpinäkyvyyteen ja avoimuuteen.

Tutustu Conduksen toimikuntiin tarkemmin:

Penkereen yhdenvertaisuustoimijat
yhdenvertaisuus[a]condus.fi
Toimikunta on tarkoitettu kaikille conduslaisille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään yhdenvertaisuutta kasvatustieteellisessä tiedekunnassa. Tervetuloa mukaan!
fa-facebook-square

Penkere International Committee
international[a]condus.fi
Kansainvälisistä asioista tiedekuntamme tasolla vastaava toimikunta toimii englanniksi. Järjestöjen kv-vastaavien ja kaikkien kansainvälisistä asioista kiinnostuneiden lisäksi haluamme toivottaa avosylin tervetulleeksi myös tiedekuntamme vaihto-oppilaat! Toimikunnassa voimme pohtia kansainvälisyyttä tiedekunnassamme, parantaa tiedotusta kansainvälisyysasioista sekä järjestää erilaisia tapahtumia antaen samalla mahdollisuuksia suomalaisten opiskelijoiden ja vaihto-opiskelijoiden kohtaamisille.

Penkereen tapahtumatoiminta
tapahtumat[a]condus.fi
Tapahtumatoimikunnan tarkoituksena on helpottaa järjestöjen yhteistyötä sekä toimia kanavana ideoiden jakamiseen.
fa-facebook-square

Penkereen edunvalvojat
edunvalvonta[a]condus.fi
Opintotoimikunta kerää yhteen hallinnon opiskelijaedustajat (hallopedit), ainejärjestöjen opintovastaavat sekä muut koulutuspoliittisista aiheista kiinnostuneet opiskelijat. Toimikunnan tehtävä on opiskelijoiden edunvalvonta tiedekunnassamme.
fa-facebook-square

Penkereen hyvinvointi ja ympäristö
ymparisto[a]condus.fi
Toimikunnan tarkoitus vaihtaa ajatuksia sekä suunnitella erilaisia ympäristötapahtumia ja -tempauksia, joiden avulla voimme yhdessä edistää kestävän kehityksen mukaista toimintaa tiedekunnassamme. Kaikki ympäristöasioista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!
fa-facebook-square