Tilat

GUSTAVUS REX

Gustavus Rex on Domus Gaudiumilla (Leppäsuonkatu 11) sijaitseva kerhotila, jonka HYY on antanut Conduksen ja sen jäsenjärjestöjen käyttöön. Tiloistamme löytyy kolme erillistä huonetta: kokoustila, toimisto sekä iso tila, joka soveltuu hyvin erilaisiin max. 100 henkilön tilaisuuksiin. Reksiltä löytyy myös videotykki, astiasto ja konferenssikaiutin, jotka on mahdollista varata opiskelijoiden käyttöön. Tila on esteetön

Gustavus Rex -tilasta on vastuussa Condus, mutta sen hallinnoinnista vastaa Conduksen tilajaosto. Tilajaosto koostuu Conduksen jäsenjärjestöjen ja muiden tilaa käyttävien järjestöjen tilavastaavista. Tilajaoston tehtäviin kuuluu mm. erilaisten tilaa koskevien hankintojen tekeminen, viikkosiivousvuorojen jakaminen ja tilakoulutusten järjestäminen. 

Gustavus Rexin varauskalenteri

Jos haluat varata Gustavus Rexin tiloja järjestösi käyttöön, kirjaudu Google kalenteriin käyttäjätunnuksella kalenteri[a]condus.fi. Salasana on jaettu järjestöille ja sen saa myös Condukselta pyydettäessä.

CONDDOORI 

Conddoori on kaikille tiedekuntamme opiskelijoille avoin tauko- ja kokoustila. Tällä hetkellä Conddoori sijaitsee väistötiloissa Auroran aulassa (Siltavuorenpenger 10), ja sen lopullinen sijainti tarkentuu vuonna 2022.

HYYLTÄ VARATTAVAT TILAT

HYY tarjoaa alaisuudessaan toimiville järjestöille tilojaan kokous- ja vapaa-ajan käyttöön. Varattavissa on kokoustiloja, sauna sekä Alina-sali, joka sijaitsee Uudella ylioppilastalolla. Tilavarauspyynnöt voi tehdä sähköpostitse: toimisto[a]hyy.fi.

ESTEETTÖMYYSTIEDOT

Esteettömyystiedot Condus ry:n hallinnoimista sekä Conduksen ja jäsenjärjestöjen eniten käyttämistä tiloista löytyvät Dokumentit-välilehdeltä. Ne ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä järjestöjen tarpeeseen.