Conduksen ja jäsenjärjestöjen eniten käyttämien tilojen esteettömyystiedot

På svenska nedan
In English, scroll down

 

Hei kaikki ihanat conduslaiset!

Olemme Conduksen hallituksen kanssa työstäneet dokumentin, mistä löytää kaikki Conduksen ja jäsenjärjestöjen eniten käyttämien tilojen esteettömyystiedot. Tämä tiedosto on tarkoitettu yleiseen käyttöön ja sitä saa käyttää ja kopioida vapaasti! Tarvittaessa voit myös itse käydä katsomassa tiedot sieltä.

Esteettömyystietojen löytyminen kaikista tapahtumista edistää kaikkien jäsenien yhdenvertaisuutta ja kynnys osallistua tapahtumiin madaltuu. Jatketaan yhdessä yhä yhdenvertaisempaa järjestötyötä!

Löydät tiedoston (kolmella eri kielellä) täältä:
https://condus.fi/info/tilat/


* * * * * * * * * *

Hej alla kära conduaner!

Vi har med Condus styrelse utarbetat ett dokument, var man kan hitta alla Condus och Condus medlemsföreningars mest använda utrymmens tillgänglighetsinformationer. Det är tillåtet att använda och kopiera detta dokument fritt.Tillgänglighetsinformationer i alla evenemangsbeskrivningar främjer alla medlemmars jämlikhet och kan sänka tröskeln att delta på olika evenemang. Låt oss fortsätta med allt jämlikare studentföreningsverksamhet!

Dokumentet hittas (på tre språk) här:
https://condus.fi/info/tilat/

* * * * * * * * * *

Hello, dear Condus-people!

We have worked on a document of Ease of access information about Condus’ and all Condus’ member oragnisations frequently used premises. It is permitted to copy and use the document freely. The Ease of access information in event descriptions promotes equality in organisation activities. Let’s continue working toward a more equal organisation together!

The document can be found here (in three languages):