Condus månadsbrev 10/2017

TaComo – Skratt, kärlek och att göra saker tillsammans

Vill du pröva dina vingar inom föreningsaktivitet i tecken av roliga evenemang? Är du ivrig på att springa med saxar, hålls Uhu-Stick till fördel i din hand, låter det kul med allmänt sysslande, glitter, explosioner och att lära känna nya typer? Välkommen till TaComo, den här klubben är just för dig!
Vi tar med öppna armar även emot passionerade DIY- magiker som fyller sina Pinterest- mappar med med pysselbilder med wellpapp, hemmakockar som är intresserade av att bearbeta sitsmenyer till helheter, som slår smaklökarna med häpnad, samt hala sponsorcharmörer med näsa för business.

En brokig skara eldsjälar pysslar kring Condus evenemang; erfarenhet eller kunnande krävs inte i TaComo, utan det viktigaste är en brinnande lust att göra tillsammans och klippa kartong! I TaComo kan du delta i förberedelser inför sitser, kryssningen, fester eller det spännande traditionella evenemanget Amazing Race. Du kan delta med just så stor eller liten insats som du vill.

Som medlem i TaComo hamnar du i en krets med fantastiska naturaförmåner (Arrangörerna får anmäla sig till sitser förbi kön! Modelleraterapi! Vänskap över ämnesföreningsgränserna! Halarmärke!) och rätt in i en hejdlös festyrsel!

Välkommen på de nyas kväll, vi väntar på dig ❤ Vi kramas när vi ses!


Rymdsits
Sikta på månen – om du missar, hamnar du bland stjärnorna!

Är din rymdfarkost redo för avfärd? Condus, Kannunvalajat och KY-mppi tar med er på ett oförglömligt rymdäventyr till SMÖK i Otnäs. Klä dig i din rymddräkt och kom och träffa marsmänniskor, mångubbar och andra utomjordingar den 2.11. Endast de som är snabbare än ljus ryms med när anmälan öppnar den 12.10. Följ Condus facebooksida eller din e-post för att komma med på ett partaj som får planeter att skälva!

Andra evenemang

  • 11.10. Condus Amazing Race (Anmälan avslutad!)
  • 1.12. BehaWorksKommande styrelsemöten och utskottsmöten

Condus styrelsemöten och utskottens träffar är öppna för alla medlemmar i Condus medlemsföreningar. Välkommen med!

  • 5.10 Styrelsemöte kl. 17 @Gustavus Rex
  • 15.10 Condus International Committee at 18 @Gustavus Rex
  • 16.10 Condus Studieutskottets möte kl. 17 @Conddoori
  • 18.10 Styrelsemöte kl. 17 @Conddoori
  • 7.11 Styrelsemöte kl. 17 @Gustavus Rex
  • 21.11 Föreningsmöte kl. 18 @Gustavus Rex
  • 29.11 Styrelsemöte kl. 17 @Gustavus Rex
  • 11.12 Styrelsemöte kl. 17 @Gustavus Rex

Fakulteten hälsar

Från och med början av september öppnas föreläsningssalar för självständiga studier när utrymmena inte används till undervisning. Meningen är att utnyttja utrymmeskapaciteten som redan finns tillgänglig. Det kommer att följas med hur mycket utrymmena används och feedback tas emot.
Feedback kan skickas till adressen palaute-tilavaraus@helsinki.fi
Du kan hitta de lediga utrymmena på de olika campusen här.


Studieärenden

Studieutskottets Slack

Studieutskottet har nu en Slack. Slack är en kommunikationsapplikation ämnad för organisationer. Meningen är att göra det lättare att ta reda på om studieärenden för vem som helst som är intresserad. De senaste nyheterna om vad som pågår i fakulteten hittas i fortsättningen i Slack. Slacken hittar du här. Obs! Det mesta skrivs på finska i Slacken.


Cinnamon Buns & Carelian Pies with Condus International Committee

Är du intresserad av att bekanta dig med hemligheterna i Condus internationella verksamhet? Kom med söndagen den 15.10, och tillbringa kvällen på ett evenemang anordnat av Condus internationalitetsutskott där du får lära känna nya personer från hela världen medan du bakar karelska piroger och kanelbullar, samt bollar idéer för den kommande höstens evenemang! Evenemanget arrangeras helt och hållet på engelska, och alla är välkomna!