Conduksen kuukausitiedote 10/2017

TACOMO – NAURUA, RAKKAUTTA JA YHDESSÄ TEKEMISTÄ

Haluatko kokeilla siipiäsi ainejärjestötoiminnassa hauskojen tapahtumien merkeissä? Oletko innostunut sakset kädessä juoksentelusta, Uhu-Stick pysyy kädessäsi auttavalla menestyksellä, yleinen hääräily, glitter, räjähdykset sekä uusiin tyyppeihin tutustuminen kuulostavat kivalta? Tervetuloa TaComoon, tää on kerho just sulle! Otamme avosylein vastaan myös intohimoiset aaltopahviaskartelukuvilla Pinterest-kansionsa täyttävät DIY-velhot, sitsimenujen viilailusta makuhermoja hykerryttäviksi kokonaisuuksiksi kiinnostuneet kotikokit sekä liukkaat, bisnesvainuiset sponsoreidenlämmittelijät.

Conduksen tapahtumien parissa puuhastelee sekalainen joukko sieluja; kokemusta ja osaamista ei TaComon riveissä kysellä, vaan tärkeintä on innostus yhdessä tekemiseen ja kartongin leikkelyyn! TaComossa voit osallistua sitsien, opiskelijaristeilyn, juhlien, tai jännittävän perinnetapahtuma Amazing Racen valmisteluun. Osallistua voit juuri niin isolla tai pienellä panoksella kuin haluat.

TaComolaisena pääset mahtavien luontaisetuisuuksien piiriin (Järjestäjät saavat ilmoittautua jonon ohi sitseille! Muovailuvahaterapiaa! Ystävyyttä yli ainejärjestörajojen! Haalarimerkki!) ja keskelle hillitöntä juhlahumua!

Tervetuloa uusien iltaan, me odotetaan sua ❤ Halataan kun tavataan!


Avaruussitsit
Tähtää kuuhun – jos osut ohi, putoat keskelle tähtiä! Onko avaruussukkulasi lähtövalmiina? Condus, Kannunvalajat ja KY-mppi kuljettavat teidät unohtumattomaan avaruusseikkailuun Otaniemen SMÖKkiin. Pukeudu avaruuspukuusi, ja tule tapaamaan marsilaisia, kuu-ukkoja ja muita avaruusolioita 2.11. Vain valoa nopeammat pääsevät mukaan, kun ilmoittautuminen alkaa 12.10. Seuraa Conduksen facebook-sivua tai sähköpostiasi selvitäksesi planeettoja järisyttäviin kemuihin!

Muut tapahtumat

  • 11.10. Condus Amazing Race (Ilmoittautuminen päättynyt!)
  • 1.12. BehaWorksTulevat hallituksen kokoukset ja toimikuntien tapaamiset

Conduksen hallituksen kokoukset ja toimikuntien tapaamiset ovat avoimia Conduksen jäsenjärjestöjen jäsenille! Tervetuloa mukaan!

  • 5.10. Hallituksen kokous klo 17 @Gustavus Rex
  • 15.10. Condus International Committee at 18 @Gustavus Rex
  • 16.10. Conduksen Opintotoimikunnan tapaaminen klo 17 @Conddoori
  • 18.10. Hallituksen kokous klo 17 @Conddoori
  • 7.11. Hallituksen kokous klo 17 @Gustavus Rex
  • 21.11. Yhdistyksen kokous klo 18 @Gustavus Rex
  • 29.11. Hallituksen kokous klo 17 @Gustavus Rex
  • 11.12. Hallituksen kokous klo 17 @Gustavus Rex

Tiedekunnan terveiset

Syyskuun alusta alkaen opetustiloja on avattu opiskelijoiden omatoimista työskentelyä varten opetuksesta vapaana olevina aikoina.
Tarkoituksena on lisätä opiskelijoiden työskentelymahdollisuuksia hyödyntäen jo olemassa olevaa vapaata opetustilakapasiteettia.
Samassa yhteydessä seurataan tilojen käyttöastetta sekä kerätään palautetta.
Palautetta voi antaa osoitteeseen palaute-tilavaraus@helsinki.fi
Opetuksesta vapaina ajankohtina avoinna olevat tilat on kerrottu kampuksittain täällä.


Opintoasiat

Opintotoimikunnan Slack

Opintotoimikunnalla on nyt Slack. Slack on organisaatioille suunnattu viestintäpalvelu. Tarkoituksena on tuottaa matalamman kynnyksen viestintäkanava kaikille opintoasioista kiinnostuneille. Tiedekunnan viimeisimmät kuulumiset löytyvät siis jatkossa Slackistä, eli sitä kannattaa seurata, jos haluaa pysyä kärryillä. Liittyä voit tästä.


Cinnamon Buns & Carelian Pies with Condus International Committee

Kiinnostaako sinua tulla tutustumaan Conduksen kansainvälisen toiminnan saloihin? Liity mukaan sunnuntaina 15.10. Conduksen kansainvälisyystoimikunnan järjestämään illanviettoon, jossa karjalanpiirakoiden ja korvapuustien leipomisen parissa tutustutaan uusiin ihmisiin ympäri maailmaa sekä ideoidaan tulevia syksyn tapahtumia! Tapahtuma järjestetään kokonaan englanniksi ja kaikki ovat tervetulleita!