Condus månadsbrev 8/2017

BehavWorks hjälper mot ångesten över arbetslivet

Vet du vad en expert på beteendevetenskaper kan arbeta med? Vad hör till arbetslivet? Vill du finslipa din CV och kanske till och med gå på en arbetsintervju på platsen? 1.12.2017 ordnar Condus ett grymt arbetslivsevenemang, vilket riktar sig till alla högskolestuderande. Evenemanget ordnas i Minerva, välkommen och delta i detta evenemang för första gången, få jobb och festa loss med oss långt in i natten!


DARE TO LEARN
Dare to Learn är ett nytt och internationellt evenemang om lärande, som kommer att ordnas 5.- 6.9 på Kabelfabriken i Helsingfors. Evenemanget sammanför tusentals modiga framtidspåverkare, som är intresserade av lärande och livslång utveckling.
Dare to join us?
Rekrytering av volontärerr
Mera information

BEHAVWORKS
Årets största arbetslivsevenemang ordnas på fredag 1.12.2017 i Minerva. Välkommen!

GULISINTAGNING
Condus traditionella gulisintagning ordnas i år torsdagen 14.9 med roliga punkter och en fantastisk efterfest! Bästa laget belönas!

Andra evenemang

  • 12.9. UP!Pro
  • 29.9. HUS gulnäbbsäventyr
  • 11.10. Condus Amazing Race

Styrelsens kommande möten samt utskottens träffar

Condus styrelses möten och utskottens träffar är öppna till alla Condus medlemsföreningars medlemmar! Välkommen!

  • 24.8. kl. 18 Condus extra föreningsmöte @Gustavus Rex (Alkärrsgatan 11)
  • 24.8. kl. 13 Condus International Committee Meeting – Autumn plans @Unicafe Olivia

Studieärenden

Det nya kandidatprogrammet för pedagogik träder i kraft. Man får fortsätta studera under de gamla examensfordringarna, men det rekommenderas att flytta sig till dom nya om man har mindre än 100 studiepoäng.

Fakultetens urvalsprocess för en ny dekanus är pågående. Pedagogiska fakultetens offentliga utfrågning av dekanuskandidaterna ordnas torsdagen 17.8 kl. 10-12 i Athena, auditorium 107 (Brobergsterassen 3A). Alla fakultetens studerande är välkomna på plats.