Conduksen kuukausitiedote 8/2017

Työelämäahdistukseen auttaa BehavWorks

Tiedätkö mitä käyttäytymistieteilijä voi tehdä työksesi? Mitä työelämään kuuluu? Tahdotko hioa CV:si ja päästä jopa työhaastatteluun paikan päällä? 1.12.2017 Condus järjestää mahtavan työelämätapahtuman Minervassa, tapahtuma on suunnattu kaikille korkeakouluopiskelijoille. Osallistu ensimmäistä kertaa järjestettävään työelämätapahtumaan, saa vaikka töitä ja juhli illalla kanssamme.


DARE TO LEARN
Dare to Learn on uusi ja arkailematon, kansainvälinen oppimisen tapahtuma, joka järjestetään 5.- 6.9. Kaapelitehtaalla Helsingissä. Tapahtuma tuo yhteen tuhansia oppimisesta ja inhimillisestä kehityksestä kiinnostunutta rohkeaa tulevaisuuden muuttajaa.
Dare to join us?
Vapaaehtoisrekry
Lisätietoa tapahtumasta

BEHAVWORKS
Minervassa järjestetään vuoden isoin työelämätapahtuma perjantaina 1.12.2017! Todista väite oikeaksi ja tule paikalle!

FUKSIAISET
Conduksen perinteiset fuksiaiset järjestetään tänä vuonna torstaina 14.9.! Luvassa hauskoja rasteja ja mahtavat jatkobileet! Paras joukkue palkitaan!

Muut tapahtumat

  • 12.9. UP!Pro
  • 29.9. HYYn fuksiseikkailu
  • 11.10. Condus Amazing Race

Tulevat hallituksen kokoukset ja toimikuntien tapaamiset

Conduksen hallituksen kokoukset ja toimikuntien tapaamiset ovat avoimia Conduksen jäsenjärjestöjen jäsenille! Tervetuloa mukaan!

  • 24.8. klo 18 Conduksen ylimääräinen yhdistyksen kokous @Gustavus Rex (Leppäsuonkatu 11)
  • 24.8. klo 13 Condus International Committee Meeting – Autumn plans @Unicafe Olivia

Opintoasiat

Uusi kasvatustieteiden kandiohjelma astuu voimaan. Vanhat opiskelijat saavat jatkaa vanhalla ohjelmallaan, mutta siirtymistä uuteen suositellaan, jos opintopisteitä on tähän mennessä kertynyt alle sata.

Tiedekunnan dekaanin valintaprosessi on käynnissä. Kasvatustieteellisen tiedekunnan dekaaniehdokkaiden julkinen kuulemistilaisuus järjestetään torstaina 17.8. klo 10-12 ja kaikki tiedekunnan opiskelijat ovat tervetulleita paikalle.