Onneksi olkoon, fuksi 2017!

Tervetuloa Condukseen upouusi fuksi!

Condus on Kasvatustieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden yhteistyöjärjestö. Kasvatustieteellisen tiedekunnan ainejärjestöjen lisäksi Conduksen jäseniä ovat myös äskettäin tiedekunnastamme pois muuttaneiden oppiaineiden opiskelijajärjestöt. Conduksen jäseneksi liityt automaattisesti liittyessäsi omaan ainejärjestöösi, joiden yhteistyö- ja tukijärjestönä Condus toimii.

Sinun, uuden fuksin, kannattaa tutustua Conduksen nettisivuihin ja erityisesti fukseille suunnattuun osioon. Jotta varmasti saat kaiken tarpeellisen infon tulevista tapahtumista ja muista tärkeistä tiedekuntamme asioista, seuraa Condusta Facebookissa ja Instagramissa: @condusry.

Laita kalenteriin heti syksyn tärkeimmät tapahtumat. Tarkempaa informaatiota tulee lähempänä syksyä.

Ti 12.9.2017 UP!pro -liikunta-appro
To 14.9.2017 Conduksen fuksiaiset
Ke 11.10.2017 Condus Amazing Race

Onnea ihan mielettömästi ja nähdään syksyllä!!