Conduksen kuukausitiedote 12/2016

Tämä on Conduksen kuukausitiedote, joka julkaistaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Detta är Condus månadsbrev som publiceras på finska, svenska och engelska.
This is a monthly newsletter of Condus published in Finnish, Swedish and English.

Seuraa Condusta sosiaalisessa mediassa: @condusry
FacebookInstagram & Twitter.

Tiedote sisältää:

  1. Tulevat tapahtumat
  2. Uusi hallitus on valittu!
  3. Käyttiksestä Kasvatustieteellinen

1. TULEVAT TAPAHTUMAT

 1.12. VAATTEITA JA ELOKUVAA

Conduksen ympäristötoimikunta järjestää vaatteidenvaihtotapahtuman! Tuo aamulla vanhat, puhtaat mutta edelleen käyttökelpoiset vaatteesi Conddooriin ja käy luentojen välillä tutkimassa, jos jonkun toisen turhake osoittautukin aarteeksi! Vaatteet, joita kukaan ei tapahtuman loputtua ole ottanut, viedään kierrätykseen.

Vaatteiden vaihdon jälkeen kokoonnumme kello 18 katsomaan ympäristöaiheista dokumenttia Rexille. Tarjolla popcornia!
fa-facebook-square1

2.12. CND GASTRO: RUOKA + VIINI = YUMMY!

Condus Gastron ensimmäisessä virallisessa tapahtumassa viini yhdistyy hyvään ruokaan. Työpajassa etsitään makupareja viineille ja pikkujoulun napostelupaloille. Illan aikana valmistetaan 6-8 kattausta osallistujamäärästä riippuen. Tapahtuma järjestetään Pikku Huopalahdessa osoitteessa Paciuksenkaari 17. Tule ja poimi parhaat vinkit pikkujoulupöytään!
Ilmoittautuminen 28.11 mennessä e-lomakkeella

fa-facebook-square1

5.12. PIKKUKÄYTTIKSEN HAUTAJAISJOULUT

Siis mitkä?! Jep, 1.1.2017 Käyttäytymistieteellinen tiedekunta lakkaa olemasta ja on aika myös pikkuhiljaa valmistautua muutaman jäsenjärjestömme hyvästelyyn, nyyh! Kokoontukaamme siis viettämään sekä koko käyttiksen hautajaisia että pikkujouluja Gustavus Rexille ma 5.12. klo 19 eteenpäin. Syödään, juodaan, tutustutaan, vaihdellaan kuulumisia, pelaillaan ja kisaillaan, you name it! MIKSI?! – Koska en oo (kohta enää) käyttistä, käytän silti! ❤

fa-facebook-square1

6.12. CONDUS YLIOPPILAIDEN SOIHTUKULKUEESSA

Tervetuloa juhlistamaan itsenäisyyspäivää tuhansien muiden opiskelijoiden kanssa Conduksen lipun alle! Se oikea ja alkuperäinen soihtukulkue lähtee liikkelle Hietaniemen hautausmaan edestä klo 17:00 ja päättyy Senaatintorilla Maamme-lauluun klo 18:15. 

fa-facebook-square1

8.12. CONDUKSEN HALLITUKSEN KOKOUS

Conduksen hallitus kokoustaa viimeisen kerran tänä vuonna. Kokous on avoin kaikille käyttisläisille! Kokous pidetään Domus Gaudiumin tiloissa Gustavus Rexillä osoitteessa Leppäsuonkatu 11. Kokous alkaa klo 17:00!

9.12. pre-christmas party

Let’s party one last time before our exchange students leave Finland! Come to Gustavus Rex on Friday 9.12 at 6pm. Juhlat ovat avoimet kaikille, mutta on englanninkielinen! More information is coming so stay tuned!

11.12. OPINTOTOIMIKUNNAN EVVK-SITSIT

Vuosi on ollut edunvalvojille ja opintotoimikunnassa mukana toimineille työn täyteinen. Nyt onkin aika kiittää edunvalvojia upeasta työstä, jota tiedekuntamme ja oppiaineiden eteen on tehty! Condus järjestää opintotoimikunnan EVVK-sitsit (EdunValvontaa Viinin Kera -sitsit) sunnuntaina 11.12. klo 18 alkaen Gustavus Rexillä. Mukaan voit ilmoittautua e-lomakkeella 4.12. mennessä.

fa-facebook-square1

 

 


2. UUSI HALLITUS ON VALITTU!

Conduksen yhdistyksen syyskokouksessa 24.11. on valittu uusi hallitus vuodelle 2017!

Puheenjohtaja: Samuli De Pascale (Intelligenzia)
Varapuheenjohtajat: Lovisa Hirvonen (Peduca) ja Vivianne Ruohola (Ebe)
Sihteeri: Minna Hakonen (Tekstiilarit)
Taloudenhoitaja: Eevi Laaksovirta (Ebe)

Hallitus:
Iina Jokinen (HAO)
Ilmari Lappalainen (Ebe)
Rosa Malinen (Peduca&AKK)
Sanni Palomäki (AKK)
Mimmi Pölönen (Erikeepperi)
Veera Ruohonen (Ebe)
Saara Tahvanainen (Tekstiilarit)
Minna Varvas (Ebe)
Sanni Ämmälä (Tekstiilarit)

Super paljon onnea kaikille huipuille valituille!!

whatsapp-image-2016-11-24-at-21-03-46


3. KÄYTTIKSESTÄ KASVATUSTIETEELLISEKSI

Vuosi 2017 tuo mukanaan suuria muutoksia kaikille käyttisläisille. Vuodenvaihteessa osa tiedekunnan nykyisistä oppiaineista vaihtaa tiedekuntaa, ja Käyttiksen nimi vaihtuu Kasvatustieteelliseksi tiedekunnaksi. Psykologia ja logopedia vaihtavat Lääketieteelliseen tiedekuntaan ja fonetiikka ja kognitiotiede Humanistiseen. Samalla nykyiset laitokset lakkautetaan, joten vuodenvaihteesta eteenpäin kaikki tiedekuntaan jäävät oppiaineet ovat suoraan Kasvatustieteellisen tiedekunnan alla. Muutoksesta huolimatta opetus tulee jatkumaan täysin normaalisti kevään ajan.

Laitosten lakkauttamisen ja nimenmuutoksen lisäksi vuoden 2017 aikana on tiedossa toinenkin suuri muutos. Uudet Iso pyörä-koulutusohjelmat aloittavat toimintansa syksyllä, meilläkin uudet fuksit tulevat aloittamaan opintonsa uudessa kasvatustieteen kandiohjelmassa nykyisten oppiaineiden sijaan. Uusien tutkinto-ohjelmien suunnittelu on vielä kesken. Kevään mittaan varmistuu tarkemmin, mitä uuden ohjelman starttaaminen tarkoittaa käytännössä nykyisten opiskelijoiden kannalta. Kannattaa siis pysyä kuulolla!


HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2017!
KIITOS KULUNEESTA VUODESTA!
<3: CNODUS 2016