Conduksen kuukausitiedote 4/2016

Tämä on Conduksen kuukausitiedote, joka julkaistaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Detta är Condus månadsbrev som publiceras på finska, svenska och engelska.
This is a monthly newsletter of Condus published in Finnish, Swedish and English.

Seuraa Condusta sosiaalisessa mediassa: @condusry
FacebookInstagram & Twitter.

Tiedote sisältää:

  1. Tulevat tapahtumat
  2. Yhdenvertaisuusvastaava haussa! 
  3. Conduksen hallituksen tulevat kokoukset
  4. Toimikuntien tulevat kokoukset
  5. Edunvalvonta
  6. Tuutoreiden huhtikuu

1. TULEVAT TAPAHTUMAT

4.-10.4. VUOSIJUHLAVIIKKO
fa-facebook-square1

 

4.4. CONDUS 10 klo 18

Condus kannustaa taas kaikki käyttisläiset mukaan liikkumaan hyvässä porukassa! 10 kilometrin lenkin voi joko juosta, hölkätä tai kävellä. Lenkin jälkeen rentoudutaan kattosauna Sivistyksellä.
fa-facebook-square1

 

5.4. klo 16-17 ja 7.4. klo 18-19 TANSSIHARJOITUKSET

Vuosijuhliin kuuluu perinteisesti muutama tanssi juhlan päätteeksi ja nyt onkin mahdollisuus päästä harjoittelemaan ennen suurta iltaa. Olit sitten kokenut tanssija tai omistat kaksi vasenta jalkaa, täällä jokainen pystyy hiomaan taitojaan rennossa käyttishengessä. Tanssiharjoitukset pidetään Gustavus Rexillä.

5.4. MEIKKI- JA KAMPAUSILTA klo 17-20

Haluaisitko päästä kokeilemaan uusia kampauksia tai meikkejä? Osaavat ja kokeneet vetäjät auttavat sinua yhdessä ideoimaan ja testaamaan kevään kuumimpia trendejä. Ilta alkaa Gustavus Rexillä tanssiharjoitusten jälkeen.
fa-facebook-square1

 

7.4. VUOSIJUHLAKAHVITUS klo 11-14 

Tule nauttimaan kuppi kuumaa kahvia tai teetä leivonnaisen kera sekä juhlistamaan 12-vuotiasta Condusta Conddooriin.
fa-facebook-square1

 

9.4. CONDUS RY:N 12. VUOSIJUHLA (Ilmoittautuminen on päättynyt!)

Conduksen vuosijuhlia vietetään kuvankauniissa Astoria-salissa 9.4.
fa-facebook-square1

 

9.4. VUOSIJUHLIEN JATKOT klo 23:59

Pöytäjuhlan jälkeen on kaikille avoimet jatkot! Jatkolippuja voi ostaa 4 eurolla vuosijuhlakahvituksesta to 7.4. klo 11-14 ja juhlapaikan ovelta klo 01:00 saakka. Juhlapaikka kerrotaan jatkojen facebook-eventissä juhlapäivänä.
fa-facebook-square1

 

15.4. KIRPPISAPPRO

Haluaisitko käydä kirpputoreilla, mutta et tiedä, mistä etsiä? Lähde mukaan tutustumaan Helsingin kirpputoreihin yhdessä Conduksen ympäristötoimikunnan kanssa! Lähdemme Minervan edestä ma 15.4. kello 16, tule mukaan!
fa-facebook-square1

 

15.4. KV-SITSIT

Viime vuonna suosiota keränneet kv-sitist järjestetään jälleen! Kv-sitsit on tarkoitettu vaihtoon lähtijöille sekä tiedekuntamme vaihto-oppilaille. Tämä on vaihtoon lähtijöille loistava tilaisuus päästä juttelemaan ja tutustumaan erityisesti siitä maasta tulleisiin vaihto-oppilaisiin, jonne on itse suuntaamassa. Kansainväliset vaihto-oppilaamme pääsevät myös opettelemaan mahtavaa sitsikulttuuriamme! Sitsit pidetään Gustavus Rexillä klo 18.30 alkaen. Eventti tulossa pian Facebookkiin!

?.4. MERKKIMARKKINAT

Vappu lähestyy kovaa kyytiä ja haalarit täytyisi saada esittelykuntoon! Nyt on mahdollisuutesi korjata asia osallistumalla Merkkimarkkinoille

VAPPUVIIKKO

Vappuviikko yhdistää käyttisläiset yhteiseen ajanviettoon yhteisten ja kaikille avointen tapahtumien muodossa. Ole tarkkana, sillä Facebookissa julkaistaan kaikista tapahtumista yhteinen eventti!

26.4. CONDUKSEN BEERPONG-TURNAUS

JIIHAA! Vappu on täällä! Tule aloittamaan se yhdessä käyttisläisten kanssa upouuteen beerpong-turnaukseen Gustavus Rexille. Kokoa joukkue tai tule yksin, ei väliä, sillä kaikki saavat osallistua. Luvassa on suurta taistoa, suuria tunteita sekä huimia palkintoja! Tätä ET halua missata.

29.4. CONDUKSEN PICNIC-SITSIT

Tänä vuonna järjestetään ensimmäistä kertaa käyttisläisten yhteiset vappusitsit! Kerää kasaan mahtavia tyyppejä käyttiksestä tai mistä vaan ja suunnista Conduksen mahtaville picnic-sitseille! Tuo omat juomat sekä eväät. Tarkemmat tiedot saat myöhemmin julkaistavasta eventistä. MIKSI? Koska VAPPU!!!

30.4. VAPPUREHA

Vappuaattoa juhlistetaan tänäkin vuonna poikkitieteellisessä hengessä yhteistyössä Matlun ja Limeksen kanssa! Mantan lakituksen jälkeiset iltabileet keräävät kaikki juhlijat yhteen. Tarkempaa tietoa lähipäivinä, pysy kuulolla!

1.5. POIKKITIETEELLINEN WAPPU TAVASTIALLA

Yhteistyökumppanimme Kadettitoverikunta tarjoaa vapun huipennuksen poikkitieteellisessä seurassa Tavastialla. Lauteille nousevat mm. kadettien oma bändi, Paperi-T sekä myöhemmin julkistettava yllätysesiintyjä! Lunasta oma lippusi Conduksen kiintiöstä 15.4. mennessä osoitteesta http://www.tiketti.fi/tarjous koodilla: CONDUS. Tämän jälkeen liput luovutetaan julkiseen myyntiin. Lisätiedot ja myöhemmin julkaistavan artistin löydät Facebook-tapahtumasta.
fa-facebook-square1

 


2. YHDENVERTAISUUSVASTAAVA HAUSSA

Condus hakee yhdenvertaisuusvastaavaa toimihenkilöksi hallitukseen!

Onko tiedekunnassamme parannettavaa yhdenvertaisuuden suhteen? Pidätkö opiskelijoidemme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa tärkeänä? Haluaisitko edistää opiskelijoiden hyvinvointia järjestämällä helposti lähestyttäviä tapahtumia?

Yhdenvertaisuusvastaavan tehtäviin kuuluu mm. esteettömyyden ja tasa-arvon edistäminen käytännössä ja huolehtia viime vuonna Condukselle laaditun yhdenvertaisuussuunnitelman noudattamisesta. Vuosien kokemus järjestötoiminnasta ei ole ensisijainen vaatimus, vaan pikemminkin innokas ote uuteen hommaan!


3. CONDUKSEN HALLITUKSEN TULEVAT KOKOUKSET

Conduksen kokouksiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet käyttisläiset!
Kevään 2016 kaikki kokoukset pidetään Domus Gaudiumin tiloissa Gustavus Rexissä osoitteessa Leppäsuonkatu 11.

18.4. klo 17 Hallituksen kokous (Rex)
11.5. klo 17 Hallituksen kokous (Rex)


4. toimikuntien kokoukset

Toimikuntien kokouksiin ovat tervetulleita ainejärjestöjen vastaavat, sekä kaikki toiminnasta kiinnostuneet käyttisläiset!

18.4. klo 14 Opintotoimikunnan kokous


 

5. edunvalvonta

Condus haluaa kiittää lähettämästänne palautteesta Käyttäytymistieteellisen tiedekunnan hallintotilannetta koskien, palaute oli meille ensiarvoisen tärkeää! Keskustelimme palautteiden pohjalta tämän hetkisestä hallintotilanteesta opintoasianpäällikön ja varadekaanin kanssa. Isoimpina huolina opiskelijoilta nousi esiin opintopisteiden rekisteröinnin viivästyminen sekä opintoneuvonnan puute. Tällä hetkellä tilannetta on saatu kuitenkin rauhoitettua, eikä rekisteröinnissä pitäisi olla enää viivettä. Jos näin kuitenkin sinun kohdallasi on, ota yhteyttä sähköpostitse kaytt-neuvonta@helsinki.fi. Opintoneuvontaa on myös saatavilla tällä hetkellä, mutta ajanvaraus on tehtävä sähköpostitse kaytt-neuvonta@helsinki.fi. Lisäksi kandit palautetaan nykyään sähköisesti ethesikseen (ethesis.helsinki.fi).

Condus kokosi maaliskuussa Iso Pyörä Task Forcen. Työryhmän tehtävänä on hankkia tietoa Ison Pyörän prosessin kulusta tiedekunnassa, järjestää tilaisuuksia joissa voidaan pohtia eri vaihtoehtoja kandi- ja maisterivaiheisiin sekä tiedottaa muita opiskelijoita Iso Pyörä Käyttiksessä -blogin välityksellä. Blogia voit käydä lukemassa osoitteessa https://kayttispyora.wordpress.com/. Opintotoimikunta kokoustaa seuraavan kerran 18.4. Opintotoimikunta järjestää tämän jälkeen 20.4. hengailutapahtuman, jossa on tarkoituksena on viettää iltaa rennommissa merkeissä opintotoimikuntalaisten kanssa. Lisätietoa seuraa myöhemmin, pysyskää siis kuulolla!


6. tuutoreiden huhtikuu

Condus onnittelee kaikkia tuutoriksi valittuja! Alla huhtikuun tärkeät päivämäärät:

19.4. Tiedekunnan tuutor-info klo 14-16 tai klo 16-18
25.4. Tiedekunnan tuutorkoulutuspäivä klo 8:30-14
27.4. Tiedekunnan kv-tuutoreiden koulutuspäivä klo 13-16

LISÄKSI Condus järjestää tuutoreille oman astetta rennomman koulutustapahtuman. Lisätietoa tulossa Conduksen tuutortoimikunnan Facebook-ryhmään pian. Stay tuned!

Tuutorointiin liittyviä kysymyksiä voi pistää osoitteeseen: tuutorointi[a]condus.fi.