Conduksen kuukausitiedote 3/2016

Tämä on Conduksen kuukausitiedote, joka julkaistaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Detta är Condus månadsbrev som publiceras på finska, svenska och engelska.
This is a monthly newsletter of Condus published in Finnish, Swedish and English.

Seuraa Condusta sosiaalisessa mediassa: @condusry
FacebookInstagram & Twitter.

Tiedote sisältää:

  1. Tulevat tapahtumat
  2. Conduksen hallituksen tulevat kokoukset
  3. Edunvalvonta
  4. Tuutorhaku on käynnissä

1. TULEVAT TAPAHTUMAT

2.3. CND DANCEN AVOIMET TREENIT

Conduksen tanssiryhmä CND Dance pitää kaikille conduslaisille avoimet treenit keskiviikkona 2.3. klo 18-19:30 Franzenian päiväkodin peilisalissa (Franzeninkatu 13). Tavataan ulko-ovien edessä klo 17:55, ja mennään porukalla sisään. Lisätietoa ja ilmoittautuminen tästä linkistä. Seuraa myös ilmoittelua CND Dancen Facebook-sivuilla

Ryhmään otetaan samalla uusia jäseniä! Jos et pääse avoimiin treeneihin, mutta olet kiinnostunut liittymään CND Danceen, täytä ilmoittautumislomake ja kerro tilanteesi. Mahdollisia kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen . Tervetuloa!
fa-facebook-square1

 

15.-19.3. KÄYTTIKSEN SPEKSIN ESITYKSET

Supersuositut speksin näytökset ovat taas täällä, osta lippusi ajoissa!
Lisätietoja speksin nettisivuilla.
fa-facebook-square1

 

21.3. KEVÄTSITSIT (Täynnä!)

Sitsit ovat akateemiset pöytäjuhlat, joissa pidetään hauskaa yhdessä ruuan, juoman ja juomalaulujen merkeissä. Tänä keväänä on tipujen, pupujen, noitien ja velhojen aika astua pois piiloistaan, sillä on pääsiäissitsien aika! Conduksen riemukkaat pääsiäissitsit pidetään Kyöpelin vuoreksikin tituleeratussa Alina-salissa maanantaina 21.3.2016.

Mikäli haluat päästä valmistelemaan kevään hauskimpia sitsejä, laita viestiä osoitteeseen tai liity Facebook-ryhmään.
fa-facebook-square1

 

9.4. CONDUS RY:N 12. VUOSIJUHLA

Yliopistomme vanhimpiin traditioihin kuuluvat vuosijuhlat ovat arvokas ja hieno akateeminen iltajuhla, joissa juhlitaan aine- tai opiskelijajärjestöjen vuosipäivää.

Conduksen vuosijuhlia vietetään jälleen huhtikuussa, joten varaa päivä jo nyt kalenteriisi! Lisäinfoa tulossa lähiaikoina, pysy kuulolla. Sillä aikaa voit tulla mukaan vuosijuhlatiimiin, jossa pääset ideoimaan ja valmistelemaan juhlia mukavassa seurassa. Liity tiimiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vuosijuhlat [a] condus.fi tai Facebookissa.

Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 10.3. klo 12.00 ja sulkeutuu keskiviikkona 23.3. klo 23.59. E-lomake.
fa-facebook-square1

 


2. CONDUKSEN HALLITUKSEN TULEVAT KOKOUKSET

Conduksen kokouksiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet käyttisläiset!

Kevään 2016 kaikki kokoukset (paitsi 31.3.) pidetään Domus Gaudiumin tiloissa Gustavus Rexissä osoitteessa Leppäsuonkatu 11.

2.3.  klo 17 Hallituksen kokous
31.3. klo 17 Hallituksen kokous (Conddoori)
18.4. klo 17 Hallituksen kokous
11.5. klo 17 Hallituksen kokous


3. Edunvalvonta

Maaliskuussa yksi tärkeimmistä asioista edunvalvonnassa on Iso pyörä-koulutusohjelmien tutkintorakenteiden ja opetussisältöjen suunnittelun käynnistyminen tiedekunnassa. Suunnittelusta vastaa kandiohjelman johtoryhmä ja maisteriohjelman valmisteluryhmä, joista molemmissa on myös opiskelijaedustus. Kandiohjelman johtoryhmän opiskelijaedustajan valinta tapahtuu HYYn kautta. Maisteriohjelman valmisteluryhmään Condus valitsee väliaikaisen edustajan, jonka tilalle HYY valitsee myöhemmin pysyvän edustajan.

Tiedekunta järjestää to 3.3. klo 9-11 Iso pyörä-keskustelutilaisuuden opiskelijoilla ja henkilökunnalle Athenan aud 107:ssä. Condus pyrkii järjestämään ennen tätä opiskelijoita varten tilaisuuden, jossa tutustutaan tarkemmin Iso pyörä-koulutusohjelmiin ja suunnitellaan niiden sisältöjä opiskelijoiden kannalta.

Tiedekunnan toimikuntien täydennyshaku jatkuu edelleen maaliskuussa, viimeisin lista edelleen auki olevista paikoista löytyy Conduksen edunvalvonnan lähettämästä sähköpostista. Paikat täytetään soveltuvien hakemusten saapumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti!


4. Tuutorhaku on käynnissä

Tuutorhaku (myös kv-tutorit) on käynnissä torstaihin 10.3. asti! Hakulomakkeen, tärkeät päivämäärät ja lisäinfoa tuutoroinnista löydät Flamman Tuutorointi-sivulta. Tiedekunta ottaa yhteyttä tuutoriksi valittuihin viikolla 12.