Condus månadsbrev 10/2015

MÅNADSBREV

Det här är Condus månadsbrev. Condus r.f. är en samarbetsorganisation för studerande på beteendevetenskapliga fakulteten. Gilla Condus på Facebook och följi Instagram och Twitter @condusry.

Meddelandet innehåller

  1. Ta det bästa gulisfotot!
  2. Kommande evenemang!
  3. Condus styrelsemöten
  4. Studentrepresentanternas byte i administrationen
  5. Gå med i TaComo!

1. Ta de bästa gulisfotot!

Ta det bästa gulisfotot och dela det på Instagram/Facebook med hashtagen #condusfuksi och delta i tävlingen! Tävlingstiden pågår fram till 18.10.2015. Den som har tagit det bästa fotot vinner åt sig själv och en kompis biljetter till Cirque de Condus som ordnas den 5. november.


2. Kommande evenemang

MÄRKESMARKNAD 13.10.

Behöver dina halare mera fyllning? Condus ordnar tillsammans med alla sina medlemsföreningar en gemensam märkesmarknad tisdagen den 13.10 i Minerva, våning K1, klockan 10-14! Där har man också möjligheten att skaffa Condus populära sångbok för endast 8e! Se till att du har kontanter!

fa-facebook-square

CONDUS AMAZING RACE 14.10.

En fartfylld stadsorientering som grundar sig på tips, där man tävlar mot andra i 3-6 personers lag.  På punkterna kommer det emot roliga uppgifter, vilka man skall genomföra så snabbt som möjligt och komma på tipset till nästa punkt, varefter man kan fortsätta mot målet. Snabbaste laget i mål vinner ett fint pris!

fa-facebook-square

CIRQUE DE CONDUS 5.11.

Sits är en akademisk bordsfest som består av mat, dryck och snapssånger, vilket är ett värdefullt tillfälle att spendera tid tillsammans. Den här festen lönar det sig inte att missa. Det kommer att talas om den länge och väl. Condus ordnar sitser minst två gånger i året – en under våren och hösten.

Höstens sits bär namnet Cirque de Condus och ordnas på Casa Academica 5.11.2015. Klä dig i en cirkusbaserad klädsel och hoppa med i det beteendevetenskapliga cirkuslivet! Anmälningen till sitsen sker via blanketten som publiceras på evenemangets facebook sida och som skickas till epostlistorna. Anmälningen börjar 14.10.

fa-facebook-square

JÄMNSTÄLLHETSDAG 28.10.

CONDUS OCH SIKiS SAMARBETSSITS 26.11.

Den 26 november sitsar Condus och sähköinsinöörikilta tillsammans i Smökki i Otnäs. Mera info följer!

CONDUS LILLAJUL 3.12.

Mera info följer. Stay tuned!


3. Condus styrelsemöten

  • 11.11. klo 18 styrelsemöte
  • 25.11. klo 18 Condus höstmöte
  • 10.12 klo 16 styrelsemöte

Möten är öppna för alla som studerar vid det beteendevetenskapliga fakultetet. Alla mötena hålls i Gustavus Rex (Allkärrsgatan 11). Ni är hjärtligt välkomna att följa och delta!


4. Studentrepresentanternas byte i administrationen

Condus medlemsföreningars representanter samlades 5.10. och godkände halloped-listans sammanställning. Administrationens studentrepresentation för tiden 2016-2017 presenteras senare.


5. Gå med i TaComo!

Har du idéer om hur man kan utveckla Condus evenemang eller kanske du har helt nya idéer? Vill du ha erfarenheter om hur man ordnar sitser eller årsfester? Eller kanske du bara vill pyssla eller sälja biljetter? Ifall någon av dessa alternativ låter intressant är du mer än välkommen att delta i TaComo!

TaComos uppgift är att planera och genomföra Condus evenemang. Att bli medlem är möjligt för alla beteendevetare oberoende av ålder eller ämnesförening. Genom att delta i TaComo får varje engagerad studerande en möjlighet att delta i Condus verksamhet utan desto större ansvarstagande. Det här är ett bra sätt att bekanta sig med studerande utanför sin egen ämnesförening och man får hoppa med när man vill!

Så kom modigt med i vår verksamhet genom att bli medlem i vår Facebook-grupp. Deltagandet binder dig inte till någonting, alla gör så mycket den kan och orkar.

Du kan även ta kontakt med TaComos ordförande Emma Korhonen (tapahtumat[a]condus.fi).